Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Πληρώνει" η Ελλάδα στο Eurobasket - Πρώτο φαβορί ο Καλάθης - Αξίζει το ρίσκο με Γ. Αντετοκούνμπο;
| 2022-08-14 02:16:00

"Πληρώνει" η Ελλάδα στο Eurobasket - Πρώτο φαβορί ο Καλάθης - Αξίζει το ρίσκο με Γ. Αντετοκούνμπο;

Sportdog Team
"Πληρώνει" η Ελλάδα στο Eurobasket - Πρώτο φαβορί ο Καλάθης - Αξίζει το ρίσκο με Γ. Αντετοκούνμπο;

Γιάννης, Νικ και Σλούκας βρίσκονται στο επίκεντρο των μπουκ για την Εθνική μας.

Σιγά σιγά οι εθνικές ομάδες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Eurobasket 2022 και όπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις ακόμη και για ειδικά παικτών. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούμε να βρούμε ειδικές επιλογές για Καλάθη, Σλούκα και Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσον αφορά τον μέσο όρο πόντων, αλλά και ασίστ. Ο Νικ έχει line τους 6.6 πόντους, ενώ ο Σλούκας έχει τους 9.7!

Το αρκετά υψηλό line του Γιάννη είναι μια φυσική εξέλιξη για έναν παίκτη που κατάφερε να σπάσει πολλά ρεκόρ στον αγώνα με τους Ισπανούς, που ήταν και το πρώτο της γαλανόλευκης στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Ούτως ή άλλως στην παρούσα φάση παραμένει άγνωστη και η συμμετοχή ή όχι του Παπαγιάννη στο Eurobasket. Από εκεί και πέρα ο Αντετoκούνμπο βρίσκεται σε ένα line 21 πόντων, το οποίο είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο, πίσω μονάχα από τον Λούκα Ντόνσιτς.

Σχετικά με τις ασίστ, η... πρωτιά ανήκει στον Καλάθη με 5.6 μέσο όρο ασίστ, ενώ ακολουθούν οι Σλούκας και Γιάννης με 4 και 3.6 ασίστ μέσο όρο! Mάλιστα, ο Καλάθης είναι και ένα από τα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης για να βγει πρώτος στις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Παναθηναϊκός ούτε Ολυμπιακός - Τεράστιο… μπαμ για Αγραβάνη - "Κονέ" από Αντετοκούνμπο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags