Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... βάζει από το σπίτι του ο Πάπας - Γι’ αυτό τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας - Γύρισε στον Ολυμπιακό (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-08-14 17:32:00

Τα... βάζει από το σπίτι του ο Πάπας- Γι’ αυτό τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας- Γύρισε στον Ολυμπιακό (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... βάζει από το σπίτι του ο Πάπας- Γι’ αυτό τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας- Γύρισε στον Ολυμπιακό (Vid)

Ο άγνωστος Ομογενής, τα σούπερ στατιστικά και η Εθνική Ομάδα! Το Sportdog.gr παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, που μετά από πολλά χρόνια θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη!

Μια μεταγραφή έκπληξη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, καθώς ολοκλήρωση την απόκτηση του Τζορτζ Πάπας!

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2024, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο Λιμάνι. Είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες της Basket League, οι οποίες εξέταζαν την περίπτωσή του, αλλά οι Πειραιώτες κινήθηκαν γρήγορα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον παίρνει στην προετοιμασία, αλλά χωρίς να είναι βέβαιο εάν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ ή θα επιλέξει να τον στείλει κάπου δανεικό.

Ο ομογενής άσος που ξεχωρίζει στο Κολέγιο, είχε απασχολήσει ξανά πριν λίγο καιρό, όταν σας είχαμε αποκαλύψει ότι τον παρακολουθεί και η ΕΟΚ για την Εθνική!

Ο Πάπας είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.96 και τα σουτ… τα βάζει από το σπίτι του. Τόσο καλός σουτέρ είναι. Φέτος διένυσε την τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο Μονμάουθ και προφανώς έψαχνε για τον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό. Αυτός είναι, επίσημα πια, οι Πειραιώτες.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την καριέρα του μέχρι στιγμής στο Κολέγιο, αναφέρουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σαν τον Μάικ Μπράμο, που κάνει αξιοπρεπή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Την τρέχουσα σεζόν στο Μονμάουθ ο Πάπας έχει 14.9 πόντους ανά παιχνίδι, 5.4 ριμπάουντ και 3.0 ασίστ, όντας ο ηγέτης της ομάδας του. Το ποσοστό του έξω από το τρίποντο είναι 35.3% ενώ στις βολές βάζει σχεδόν 9 στις 10, έχοντας 86,4%!

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τζορτζ Πάπας, καθώς το.... μάτι του Γιώργου Μπαρτζώκα όλοι γνωρίζουν ότι "κόβει" και ο ομογενής γκαρντ ήρθε για να είναι, αρχικά, μια συμπληρωματική λύση στο ροτέισον αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί ο ρόλος του.

Γιατί, προφανώς, είναι διαφορετικό να παίζεις στο Κολέγιο και διαφορετικό σε μια ομάδα με το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού, που την περασμένη σεζόν έφτασε στο Final4 της Ευρωλίγκας, και με τις λύσεις που υπάρχουν στη θέση του στο ρόστερ. Παρόλα αυτά είναι μια επένδυση που αναμφίβολα αξίζει να γίνει για την ομάδα και, μέσω του Ολυμπιακού, μην αποκλείσετε να τον δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα και στην Εθνική ομάδα...

Ο 24χρονος (15/04/1998) σμολ φόργουορντ (1.95 μ.) αποτελούσε παίκτη των Hawks του πανεπιστημίου Monmouth και στην 5η και τελευταία του χρονιά στο NCAA μέτρησε 14.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 0.5 μπλοκ σε συνολικά 34 αγώνες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πάπας φαίνεται πως είχε περάσει από τον Ολυμπιακό και τις ακαδημίες των Πειραιωτών πριν από αρκετά χρόνια. Σε ανάρτηση που ο ίδιος είχε κάνει πριν από 7,5 χρόνια στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είχε βάλει δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων ήταν με τη φανέλα των ακαδημιών των Πειραιωτών και ένα κύπελλο στα χέρια του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags