Facebook Pixel Γεωργία - Ελλάδα: Νικάει και χωρίς Γιάννη, αφού ο Σλούκας είναι εδώ! "Καθάρισε" για την Εθνική με τρομερή εμφάνιση (Vid)
| 2022-08-18 23:00:00

Νικάει και χωρίς Γιάννη αφού ο Σλούκας είναι εδώ! "Καθάρισε" για την Εθνική με σούπερ εμφάνιση (Vid)

Sportdog Team
Νικάει και χωρίς Γιάννη αφού ο Σλούκας είναι εδώ! "Καθάρισε" για την Εθνική με σούπερ εμφάνιση (Vid)

Η Εθνική Ελλάδας ζευγάρωσε τις νίκες της στο Τουρνουά Ακρόπολις, επικρατώντας με 80-67 της Γεωργίας. Κορυφαίος για την Ελλάδα ο Κώστας Σλούκας, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Γεωργία - Ελλάδα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε, όμως ο Κώστας Σλούκας βρήκε τον καλό του εαυτό και οδήγησε την Εθνική Ελλάδας σε νίκη με 80-67 επί της Γεωργίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ζορίστηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Γεωργία του Ηλία Ζούρου, όμως αρκούσε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος για να "καθαρίσει" το παιχνίδι, έχοντας ηγέτη τον Σλούκα και άξιους συμπαραστάτες τους Λούντζη, Ντόρσεϊ, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Σλούκας σημείωσε 21 πόντους, με 9/13 σουτ. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ, που είχαν από 10 πόντους ο καθένας, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Μιχάλη Λούντζη με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15'50'' που έμεινε στο παρκέ.

Με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ τέλειωσε το ματς, από πλευράς Γεωργίας, ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Σάντρο Μαμουκελασβίλι. 

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρατάχθηκε η εθνική, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να προφυλάξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από back to back αγώνες. Ο "Greek Freak" αναμένεται να δώσει το «παρών» στον τελευταίο αγώνα της εθνικής στο 31ο Τουρνουά «Ακρόπολις» αύριο, Παρασκευή (19/8, 21:00). Μόλις 2 χιλιάδες εισιτήρια απέμεναν πριν το τζάμπολ του αγώνα με τους Γεωργιανούς για την καταληκτική αναμέτρηση του διεθνούς τουρνουά της ΕΟΚ. 

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-34, 47-56, 67-80

Περισσότερα σε λίγο...

 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags