Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Ευχαριστημένος με την προσπάθεια της Εθνικής ο Ιτούδης - Ατάκες για Σλούκα και Λούντζη
| 2022-08-18 23:48:00

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια της Εθνικής ο Ιτούδης - Ατάκες για Σλούκα και Λούντζη

Sportdog Team
Ευχαριστημένος με την προσπάθεια της Εθνικής ο Ιτούδης - Ατάκες για Σλούκα και Λούντζη

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών της Εθνικής εμφανίστηκε μετά τη νίκη απέναντι στη Γεωργία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Δημήτρης Ιτούδης: Τα εύσημα σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια απέναντι στη Γεωργία έδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας την διαφορά που υπάρχει στην ομάδα με την παρουσία ή μη του Γιάννη.

«Τα φιλικά είναι προπόνηση για εμάς και μέρος της προετοιμασίας. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί αμυντικά και μείναμε μέσα στο παιχνίδι αν και με άσχημα ποσοστά. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι δύσκολο να το κάνουν πράξη. 

Ηρθαν παιδιά από τον πάγκο, όπως ο Λούντζης και μας έδωσαν κάτι διαφορετικό. Ο Σλούκας βρίσκει τα στοιχεία του και μας δίνει άλλα πράγματα στο παιχνίδι. Μας βοηθούν όλα αυτά να γίνουμε ομάδα και να επικοινωνούμε επιθετικά και αμυντικά.

Παίζουμε διαφορετικά με τον Γιάννη και χωρίς αυτόν και θα το βρούμε μπροστά μας. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ.

Ολα τα credit πάνε στους αθλητές. Μοιάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Γίνεται πολλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά για την αντίδραση. Όλοι οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές με τον ρόλο τους. Κάθε παίκτης μας δίνει άλλη διάσταση», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags