Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κώστας Αντετοκούνμπο: Ανατροπή στον ΠΑΟ, "φουλάρει" για δύο μεταγραφές - Ντου για Αντετοκούνμπο, κάνει... πίσω για Μπέικον
Μπάσκετ
| 2022-08-20 20:37:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ, "φουλάρει" για δύο μεταγραφές - Ντου για Αντετοκούνμπο, κάνει... πίσω για Μπέικον

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ, "φουλάρει" για δύο μεταγραφές - Ντου για Αντετοκούνμπο, κάνει... πίσω για Μπέικον

Γιατί καθυστερεί η τελευταία κίνηση και οι αποφάσεις του Ράντονιτς! Στο Τριφύλλι σκέφονται σοβαρά πλέον να κινηθούν για δύο προσθήκες και όχι μία, ενώ σενάρια των τελευταίων ωρών, κάνουν λόγο για... επιστροφή του Κώστα στο πράσινο μπλοκάκι.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού είναι έτοιμη να ξεκινήσει, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του. Του λείπουν οι διεθνείς, οι τραυματίες, αλλά και η μεταγραφή ή οι μεταγραφές, που απομένουν. Γιατί μπορεί τελικά να γίνουν δύο προσθήκες και όχι μία, όπως ήταν αρχικά το πλάνο.

Ο βασικός στόχος παραμένει η απόκτηση ενός «4αριού», που θα πλαισιώσει σε αυτή την θέση τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Όλα θα είχαν τελειώσει αν είχε αποκτηθεί ο Ντεσόν Τόμας. Η Αρμάνι, όμως, πρόλαβε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια και τον έκανε δικό της. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια περίπτωση, που να ξετρελαίνει τον Ράντονιτς. Ο Κρις Σίνγκλετον θα ήταν ιδανικός, αλλά τα χρήματα, που θέλει, είναι μακριά από αυτά, που προσφέρει το «τριφύλλι». Ο Κέβιν Χέρβεϊ, που είχε φτάσει πολύ κοντά πέρυσι σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, είναι τραυματίας και θέλει καιρό να αποκατασταθεί. Ο Ντουέιν Μπέικον δεν φαίνεται να είναι στα «πράσινα» πλάνα, άλλωστε ο Αμερικάνος περιμένει το ΝΒΑ. Και κάπως έτσι περιμένει κι ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στον δρόμο του μία λύση, που να τον ικανοποιεί.

Κάναμε λόγο για δεύτερη προσθήκη και το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, για τον οποίο από χθες υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα. Μπορεί ειδάλλως να αποκτηθεί ο Ντίνος Μήτογλου, αν η τιμωρία του δεν θα είναι μεγάλη. Κάτι, που θα φανεί τον επόμενο μήνα. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται, λοιπόν, να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης.

Σίγουρα, πάντως, «4άρι» θα πάει στο ΟΑΚΑ, απλά αυτή την εποχή, όπως τονίσαμε, δεν υπάρχει εκείνος, που θα κάνει τον Ράντονιτς να πει αμέσως το ναι και να κλείσει έτσι η μεταγραφή. Θα το έκανε π.χ. για τον Βραζιλιάνο, Μπρούνο Καμπόκλο, αλλά αυτός έχει υπογράψει ήδη στους Σέλτικς για το τρέινινγκ καμπ μήπως και βρει συμβόλαιο στην ομάδα της Βοστώνης.

Η αναζήτηση συνεχίζεται, λοιπόν, στο «τριφύλλι», μαζί και η αγωνία του κόσμου της ομάδας, που περιμένει πολύ καλύτερα πράγματα την χρονιά, που μας έρχεται.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλωτσιές Αγραβάνη μετά την Εθνική - "Φιάσκο" με Αντετοκούνμπο - Σπάνιος τραυματισμός Παπαγιάννη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags