Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: Συναγερμός με Σλούκα στην Εθνική! Αγωνία για το Eurobasket - Αμφίβολος ο Κώστας για Βέλγιο
| 2022-08-26 22:17:00

Συναγερμός με Σλούκα στην Εθνική! Αγωνία για το Eurobasket - Αμφίβολος ο Κώστας για Βέλγιο

Sportdog Team
Συναγερμός με Σλούκα στην Εθνική! Αγωνία για το Eurobasket - Αμφίβολος ο Κώστας για Βέλγιο

Σοβαρό πρόβλημα για την Γαλανόλευκη μιας και μετά την μαγνητική που υπεβλήθη΄ο γκαρντ του Ολυμπιακού για το πρόβλημα στο γόνατο φάνηκε πρόβλημα με αποτέλεσμα να κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο Eurobasket.

Κώστας Σλούκας: Σοβαρές ενοχλήσεις ένιωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού πριν τη αναμέτρηση με την Σερβία, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μαγνητική που έδειξε οστικό οίδημα κάτι που κάνει δύσκολη την συμμετοχή του στο Eurobasket, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του από τον αγώνα με το Βέλγιο την Κυριακή (28/8).

Πλέον ο Κώστας Σλούκας κάνει γώνα δρόμου με θεραπείες πρωί - βράδυ για να είναι έτοιμος στο Eurobasket, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει να δει τι θα συμβεί με τους ωάννη Παπαπέτρου, Γιώργου Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, για να διαμορφωθεί η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι εκτός από την απουσία του Σλούκα, στον αγώνα με το Βέλγιο αμφίβολος θα είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο.​

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags