Κώστας Σλούκας: Σοβαρές ενοχλήσεις ένιωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού πριν τη αναμέτρηση με την Σερβία, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μαγνητική που έδειξε οστικό οίδημα κάτι που κάνει δύσκολη την συμμετοχή του στο Eurobasket, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του από τον αγώνα με το Βέλγιο την Κυριακή (28/8).
Πλέον ο Κώστας Σλούκας κάνει γώνα δρόμου με θεραπείες πρωί - βράδυ για να είναι έτοιμος στο Eurobasket, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει να δει τι θα συμβεί με τους ωάννη Παπαπέτρου, Γιώργου Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, για να διαμορφωθεί η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Μιλάνο.
Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι εκτός από την απουσία του Σλούκα, στον αγώνα με το Βέλγιο αμφίβολος θα είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο