Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: Μεταγραφάρα Αγραβάνη λόγω... Μήτογλου - "Παιχνίδι" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - "Ψήνεται" ανατροπή!
Μπάσκετ
| 2022-08-27 20:51:00

Μεταγραφάρα Αγραβάνη λόγω... Μήτογλου - "Παιχνίδι" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - "Ψήνεται" ανατροπή!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφάρα Αγραβάνη λόγω... Μήτογλου - "Παιχνίδι" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - "Ψήνεται" ανατροπή!

Όσο παραμένει χωρίς ομάδα, όλα είναι πιθανά! Η εξαιρετική σεζόν του Έλληνα άσου, η παρουσία του με την Εθνική ομάδα και η μεγάλη ευκαιρία για μεταγραφή, που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Τον Δημήτρη Αγραβάνη δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, αλλά στα 28 του δείχνει να κάνει μία νέα αρχή στη καριέρα του. Επαιξε αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει καλύτερα για τον διεθνή παίκτη, μετά από ένα σημείο μετακόμισε στον Προμηθέα. Εκεί έτυχε και πάνω στην πανδημία, αλλά την χρονιά, που μας πέρασε, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Η σεζόν, που έκανε, ήταν φανταστική και όχι μόνο με τον Προμηθέα, αλλά και με την Εθνική.

Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη μεταγραφή. Συνδέθηκε αρκετά με τον Παναθηναϊκό, ακούστηκε λίγο για τον Ολυμπιακό, δεν προχώρησε, όμως, τίποτα. Επίσης δεν μπόρεσε να βρει κάτι στην Ευρωλίγκα, ενώ αυτό, που είχε ακουστεί για τους Μιλγουόκι Μπακς, δεν έχει προχωρήσει ακόμη. Η Ρέτζιο Εμίλια είναι άλλωστε εκείνη, που κερδίζει την υπογραφή του.

Το πράγμα, όμως, έχει και συνέχεια. Ο Αγραβάνης είναι στην Εθνική και έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του με το Ευρωμπάσκετ. Μία ευκαιρία, που μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αν συνεχίσουν να υπάρχουν τα προβλήματα με τους τραυματίες. Ο Αγραβάνης μπορεί να παίξει και ως σέντερ και αυτό ανεβάζει τους πόντους του στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο 28χρονος παίκτης έχει δουλέψει πολύ, για αυτό και έχει φτάσει εδώ, που έχει φτάσει. Αλλά θέλει ακόμη καλύτερα πράγματα και θα παλέψει για αυτό. Το γεγονός ότι στην Εθνική ομάδα έχει ρόλο δεν είναι λίγο πράγμα. Το αξίζει αν και τον βοήθησαν και τα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα το ότι ο Ντίνος Μήτογλου δεν είναι στην Εθνική.

Ο Αγραβάνης, όμως, δείχνει στο παρκέ ότι αξίζει κάθε λεπτό που του δίνεται και θέλει να δικαιώσει όλους αυτούς, που τον εμπιστεύονται. Θέλει, όμως, παράλληλα αυτή η ανοδική του πορεία να εξαργυρωθεί και με μία πολύ καλή μεταγραφή. Πολύ καλύτερη, δηλαδή, από την Ρέτζιο Εμίλια, που είναι από τις μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags