Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Νέα δεδομένα για Σλούκα και Εθνική - Τι γίνεται με Κώστα Αντετοκούνμπο - Βγαίνει η αποστολή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-29 11:10:00

Νέα δεδομένα για Σλούκα και Εθνική - Τι γίνεται με Κώστα Αντετοκούνμπο - Βγαίνει η αποστολή!

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Σλούκα και Εθνική - Τι γίνεται με Κώστα Αντετοκούνμπο - Βγαίνει η αποστολή!

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει λίγες ημέρες για να καταλήξει στην τελική 12άδα του Ευρωμπάσκετ.

Εθνική Ελλάδας: Αντίστροφα για το Ευρωμπάσκετ μετράει η Εθνική ομάδα, μετά τη χθεσινή, εύκολη νίκη της με 85-68 επί του Βελγίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κανονικά στην αποστολή για το Ευρωμπάσκετ αναμένεται να είναι οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς αμφότεροι προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα από το περασμένο Σάββατο, αν και ακόμα δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμοι και θα χρειαστούν λίγες ημέρες για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα, οι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος νιώθει πολύ καλύτερα, αλλά κάνει εντατικές θεραπείες και θα συνεχίσει να τις κάνει. Φαίνεται πως θα είναι σίγουρα στη δωδεκάδα που θα δηλωθεί, έστω κι αν χρειαστεί να απουσιάσει από 1-2 παιχνίδια ή να μην εμφανιστεί στο 100% από την πρώτη μέρα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θεωρεί πως η ελληνική ομάδα μπορεί να "αντέξει" την απουσία ή την ανετοιμότητα του Σλούκα σε κάποια από τα ματς των ομίλων, προκειμένου να τον έχει ετοιμοπόλεμο στα νοκ άουτ του Βερολίνου (που αρχίζουν 10-11 Σεπτεμβρίου).

Αντίθετα, μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που κάνει κι αυτός θεραπείες αλλά η κατάστασή του δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη.

Η τελική δωδεκάδα, πάντως, θα πρέπει να δηλωθεί μέχρι την παραμονή της έναρξης του Ευρωμπάσκετ και στη συνέχεια δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags