Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αυτή η Εθνική μπορεί το χρυσό - "MVP" και υπέρβαση Σλούκα, Παπαπέτρου - "Τελειώνει" την πρωτιά!
| 2022-09-02 22:06:00

Αυτή η Εθνική μπορεί το χρυσό - "MVP" και υπέρβαση Σλούκα, Παπαπέτρου - "Τελειώνει" την πρωτιά!

του Pick n' Scroll
Αυτή η Εθνική μπορεί το χρυσό - "MVP" και υπέρβαση Σλούκα, Παπαπέτρου - "Τελειώνει" την πρωτιά!

Το... μήνυμα επιστροφής Ντόρσεϊ και η προπόνηση που δεν έγινε! Γιατί ήταν τόσο σημαντική η νίκη απέναντι στην Κροατία για την Ελλάδα που παρουσιάστηκε με πάρα πολλά προβλήματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που μπορεί να μας οδηγήσει στην κορυφή και η επικίνδυνη Ιταλία.

Το πρώτο βήμα έγινε για την Εθνική Ελλάδας, που κέρδισε στη πρεμιέρα την Κροατία και ενθουσίασε τους πολλούς Έλληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η επίσημη αγαπημένη είχε σε μεγάλη βραδιά τους Γιαννη Αντετοκουνμπο και Τάιλερ Ντορσει, που με την παρουσία τους παρέπεμψαν σε καταστάσεις ΝΒΑ. Ειδικά ο Γιάννης έκανε απίστευτα πράγματα και στις δυο άκρες του παρκέ και υποχρέωσε όλο τον κόσμο να φωνάζει MVP.

Ο Ντορσει από την πλευρά του εκτέλεσε τους Κροάτες και έστειλε μήνυμα στο ΝΒΑ ότι επιστρέφει με μεγάλες αξιώσεις. Ο ομογενής γκαρντ έχει υπογράψει στους Μάβερικς του Λουκα Ντοντσιτς.

Η νίκη της Εθνικής αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανεις τα προβλήματα που είχε. Σλούκας και Παπαπετρου έκαναν υπέρβαση και βοήθησαν, ενώ έμειναν στην άκρη ο Παπαγιαννης με τον Κώστα Αντετοκουνμπο. Δεν έχει γίνει δηλαδή κανονική προπονηση τον τελευταίο καιρό όποτε καταλαβαίνει ο καθένας ποσο σημαντική είναι η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μπροστά μας έχουμε πλέον την Ιταλία, η οποία παίζει στην έδρα της και είναι πολύ δυνατή παρά την απουσία του Γκαλιναρι. Αν νικήσει η Εθνική, ουσιαστικά παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο και καταστρώνει τα σχέδια της για τη συνέχεια.

Το σίγουροι είναι ότι αυτή η Εθνική έχει μεγάλες δυνατότητες και με τέτοιον Γιαννη μπορεί να πάρει το χρυσό. Και όλα μάλιστα θα κριθούν στο Βερολίνο, εκεί όπου επίσης το παρών θα δώσουν παρά πολλοί Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωγήινος Γιάννης, κλάμα ο Μουλαομέροβιτς - Το… χάρισε ο Καλάθης - Υπέγραψε απόψε ο Αγραβάνης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags