Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Γιάννης - Η συμφωνία για τα 25 λεπτά - Επιστροφή που... φτιάχνει Παπαγιάννη!
| 2022-09-05 20:58:00

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Γιάννης - Η συμφωνία για τα 25 λεπτά - Επιστροφή που... φτιάχνει Παπαγιάννη!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Γιάννης - Η συμφωνία για τα 25 λεπτά - Επιστροφή που... φτιάχνει Παπαγιάννη!

Η επιστροφή του Σλούκα και ο λόγος που δεν έπαιξε ο MVP! Η Εθνική νίκησε τη Μεγάλη Βρετανία, σχεδόν... κλείδωσε την πρώτη θέση και πλέον σκέφτεται το Βερολίνο, όπου θα είναι πάνοπλη. Τα ευχάριστα και η απουσία του Αντετοκούνμπο που συζητήθηκε.

Εθνική Ελλάδας: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε αλλά η Εθνική δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι διεθνείς μας δεν είχαν πατήσει το γκάζι, αλλά το έκαναν στην επανάληψη και έτσι πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Η πρώτη θέση στον όμιλο είναι στο τσεπάκι του Δημήτρη Ιτούδη και των παικτών του και σιγά σιγά το μυαλό ταξιδεύει στο Βερολίνο. Εκεί, όπου και θα κριθούν τα πάντα.

Το ταξίδι αυτό έχει αρχίσει και αποκτάει ακόμη πιο όμορφο χρώμα και ο λόγος είναι ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Κώστα Σλούκα νοιώθουν πολύ καλύτερα. Κάτι, που έδειξαν πριν από λίγο κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία. Αν και οι ίδιοι ξέρουν πως ακριβώς νοιώθουν, στο παρκέ έδειξαν ότι είναι και πάλι οι παίκτες, που ξέρουμε. Ο Παπαγιάννης κάρφωνε τη μία μπάλα μετά την άλλη, ο Σλούκας από την πλευρά του έκανε τα πάντα. Και κυρίως ήταν εκείνος, ο οποίος ξελάσπωσε την Εθνική, όταν δεν είχε πατηθεί ακόμη το γκάζι.

Τα πιο ευχάριστα θα έρθουν όταν μπει στο παρκέ και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Με Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι ακόμη πιο δυνατό ενόψει της τελικής ευθείας του τουρνουά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε σήμερα, αρκετοί απόρησαν, αλλά ήταν σίγουρο ότι δεν θα έπαιζε και στα πέντε πρώτα ματς της πρώτης φάσης. Μάλιστα στα επόμενα δύο με Εσθονία και Ουκρανία είναι απίθανο να παίξει πάνω από 25 λεπτά. Θα φρεσκαριστεί και θα προετοιμαστεί, ώστε να είναι πανέτοιμος στο Βερολίνο, εκεί, όπου η Εθνική θα προσπαθήσει να σηκώσει την κούπα, 17 χρόνια μετά το Βελιγράδι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags