Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οριστικό: Έμαθε αντίπαλο για τους 8 η Εθνική Ελλάδας - Απέφυγε τον Ντόντσιτς, φουλ για μετάλλιο!
| 2022-09-07 20:13:00

Οριστικό: Έμαθε αντίπαλο για τους 8 η Εθνική Ελλάδας - Απέφυγε τον Ντόντσιτς, φουλ για μετάλλιο!

Sportdog Team
Οριστικό: Έμαθε αντίπαλο για τους 8 η Εθνική Ελλάδας - Απέφυγε τον Ντόντσιτς, φουλ για μετάλλιο!

Ιδανικά νέα για την Εθνική Ομάδα, που βλέπει "στρωμένο" τον δρόμο της για τη ζώνη των μεταλλίων!
 

Εθνική Ελλάδας: Η Γερμανία θα είναι πιθανότατα ο αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά του Eurobasket 2022, εάν οι δύο ομάδες περάσουν από τη φάση των 16!

Η Σλοβενία νίκησε με 88-82 τη Γαλλία, αποτέλεσμα που της χάρισε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο, με τη Γερμανία να τερματίζει δεύτερη και τη Γαλλία τρίτη.

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι θα διασταυρωθεί στους 16 με τον τέταρτο του τετάρτου ομίλου. Συνεπώς ο αντίπαλός της θα προκύψει την Πέμπτη (8/9) και πιθανότατα θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Τσεχία - Ισραήλ.

Αυτό που γνωρίζει από τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ότι στα προημιτελικά -εφόσον περάσει- θα διασταυρωθεί με το νικητή του ζευγαριού Γερμανία - Μαυροβούνιο. Συνεπώς αποφεύγει τα... μεγαθήρια Σλοβενία και Γαλλία!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα δεν διασταυρώνεται με τους Σλοβένους, αλλά ούτε και με τους Σέρβους, παρά μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρώμικο ξύλο σε Γιάννη - Δεν πας για μετάλλιο χωρίς Παπαγιάννη - Το σκέφτηκε καλύτερα ο Ιτούδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags