Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει σούπερ παίκτη από NBA ο ΠΑΟ - Κόντρα σε Ολυμπιακό χωρίς μεταγραφή - Ανεβαίνει επίπεδο!
Μπάσκετ
| 2022-09-07 21:09:00

Φέρνει σούπερ παίκτη από NBA ο ΠΑΟ - Κόντρα σε Ολυμπιακό χωρίς μεταγραφή - Ανεβαίνει επίπεδο!

του Pick n' Scroll
Φέρνει σούπερ παίκτη από NBA ο ΠΑΟ - Κόντρα σε Ολυμπιακό χωρίς μεταγραφή - Ανεβαίνει επίπεδο!

Γιατί άργησε το 4αρι, η πρώτη "αιώνια" συνάντηση και ο... εκλεκτός! Στο Τριφύλλι μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να κλείσει τώρα παίκτης και όλα δείχνουν ότι θα τον πάρουν στο τέλος του μήνα και μάλιστα θα είναι εξαιρετική περίπτωση. Τι περιμένουν οι Πράσινοι και το πρώτο ραντεβού της χωρίς με τους Πειραιώτες.

Παναθηναϊκός: Το Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται, η Εθνική πάει από το καλό στο καλύτερο, όλοι αισιοδοξούν ότι μπορεί να έρθει το μετάλλιο, ακόμη και το χρυσό.

Στην Αθήνα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τους Πειραιώτες να κερδίζουν άνετα σε φιλικό χθες τον Απόλλωνα Πατρών. Με τον Τζόελ Μπολομπόι και τον Αλεκ Πίτερς να κλέβουν την παράσταση όχι μόνο χθες αλλά και ως τώρα στην προετοιμασία. Δεν είναι, πάντως, κάτι, που εκπλήσσει, αφού μιλάμε για δύο παίκτες έμπειρους, που είναι και εγνωσμένης αξίας.

Ο Παναθηναϊκός τώρα ξεκινάει τα φιλικά με τον κόσμο του να αγωνιά για τον έβδομο ξένο. Για το 4άρι, που θα αποκτηθεί. Οι ίδιοι οι «πράσινοι» της ΚΑΕ, πάντως, δεν αγχώνονται και αυτό γιατί έχουν ήδη έξι ξένους και την ίδια ώρα η αγορά είναι στεγνή. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο η απόφαση, που έχει ληφθεί, είναι να περιμένουν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ και από κει να κάνουν την επιλογή τους. Τα «κοψίματα» του ΝΒΑ θα αρχίσουν κάπου στις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε αν κυλήσουν λογικά τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Σούπερ Καπ της Ρόδου με το ρόστερ, που έχει.

Από τα κοψίματα, πάντως, του ΝΒΑ οι «πράσινοι» είναι σίγουρο ότι θα βρουν πολύ καλό παίκτη και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Θα μπορούν να βρουν από έμπειρο παίκτη του ΝΒΑ μέχρι και πάουερ-φόργουορντ, που να έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Σαν τον Βραζιλιάνο Καμπόκλο, που είχε ακουστεί πριν από καιρό.

Αλλωστε ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του έχουν ήδη σημαδέψει κάποιες περιπτώσεις και περιμένουν να δουν αν οι στόχοι τους θα φύγουν από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Ως τώρα στο «4» υπάρχει ο Ουίλιαμς και ο Χουγκάζ αλλά μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει προστεθεί ένας παίκτης, που θα δυναμώσει ακόμη πιο πολύ το «τριφύλλι» και θα το κάνει σούπερ ανταγωνιστικό ενόψει της απαιτητικής νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags