Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρόμαξε και... τον ΠΑΟ ο νέος Ολυμπιακός - Τον "ανεβάζει" ο Πίτερς, γι’ αυτό πήρε Πάπα ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2022-09-12 23:33:00

Τρόμαξε και... τον ΠΑΟ ο νέος Ολυμπιακός - Τον "ανεβάζει" ο Πίτερς, γι’ αυτό πήρε Πάπα ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Τρόμαξε και... τον ΠΑΟ ο νέος Ολυμπιακός - Τον "ανεβάζει" ο Πίτερς, γι’ αυτό πήρε Πάπα ο Μπαρτζώκας!

Ομάδα με ταχύτητα και τρίποντο, πιο έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, στο Σούπερ Καπ. Οι Πειραιώτες εντυπωσίασαν στο δεύτερο φιλικό με τη Φενέρ και έδειξαν πως βρίσκονται και φέτος σε εξαιρετικό δρόμο, περιμένοντας και τους διεθνείς.

Ολυμπιακός: Ποιος είδε τον Ολυμπιακό και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δεύτερο φιλικό, που έδωσε στην Τουρκία με την Φενέρ. Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει των Τούρκων στο πρώτο παιχνίδι με 74-66, αλλά λίγο πριν τους έδωσαν και κατάλαβαν, καθώς κέρδισαν πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 93-79.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλές απουσίες, αλλά το σχήμα του Ολυμπιακού έδειξε σχεδόν έτοιμο για επίσημα παιχνίδια και είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς από τους βασικούς του παίκτες υστέρησε. Η ταχύτητα των νταμπλούχων ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, τα τρίποντα έπεφταν σαν βροχή και κάπως έτσι ήρθε ο περίπατος κόντρα στη νέα ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο τελευταίος, βέβαια, βρίσκεται στο Βερολίνο με την Εθνική, στο…πόδι του έκατσε ο άμεσος συνεργάτης του, Στέφανος Δέδας, ο οποίος δεν μπόρεσε να σταματήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο Αλεκ Πίτερς επιβεβαίωσε τόσο την ποιότητά του, όσο κυρίως την ικανότητά του από το τρίποντο. Στον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού ο πρώην Αμερικάνος της Μπασκόνια θα βάλει και το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, πράγματα απαραίτητο για το σύγχρονο μπάσκετ.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Ελληνοαμερικάνος, Τζορτζ Πάπας, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό, προερχόμενος από το NCAA και το πανεπιστήμιο Μονμάουθ. Ο ομογενής γκαρντ έδειξε πάνω από όλα αυτό, που ήξερε ο Μπαρτζώκας πριν τον πάρει, ότι έχει ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι.

Γενικώς, πάντως, ο Ολυμπιακός άρεσε πολύ και με το που τελειώσουν οι υποχρεώσεις των παικτών του στο Ευρωμπάσκετ, θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας για τα επίσημα παιχνίδια. Μάλιστα προς το τέλος του Σεπτέμβρη υπάρχει το Σούπερ Καπ στη Ρόδο και εκεί λογικά θα βρει στον τελικό τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει πολύ περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί. Και αν τον κερδίσει τον εξάστερο, θα δώσει με το καλημέρα μία συνέχεια στην περυσινή του κυριαρχία, που ήταν εντυπωσιακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης τους καρύδωσε- Σκυλί ο Λαρεντζάκης, Λεξοτανίλ ο Ντόρσεϊ- Το... βόδι μάς έκλεισε το σπίτι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags