Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό το 4αρι θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Υποψήφιος ο Μπας - Ψάχνει ομάδα ο Άλεξ Αντετοκούνμπο
Μπάσκετ
| 2022-09-19 23:30:00

Αυτό το 4αρι θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Υποψήφιος ο Μπας - Ψάχνει ομάδα ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

του Pick n' Scroll
Αυτό το 4αρι θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Υποψήφιος ο Μπας - Ψάχνει ομάδα ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Τα "κοψίματα" στο NBA και οι εξελίξεις με τον μικρό αδερφό του Γιάννη. Οι Πράσινοι θέλουν ακόμα χρόνο για να... δέσουν ως ομάδα, ενώ παράλληλα ψάχνουν και την τελευταία τους προσθήκη. Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει ο κόουτς και το νέο όνομα που προέκυψε από το ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Παπαγιάννης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Εθνική και έχοντας ξεκουραστεί ορισμένες μέρες, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» σιγά σιγά μαζεύονται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, που δεν θα αργήσουν να αρχίσουν.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ράντονιτς δεν έχει δείξει πολλά πράγματα στα φιλικά. Αλλά πρώτον είναι φιλικά. Και δεύτερον οι «πράσινοι», όπως και πολλές ομάδες, ήταν με απουσίες λόγω του Ευρωμπάσκετ κυρίως. Τώρα, όμως, που μπαίνουν όλοι, η δουλειά θα αρχίσει να γίνεται κανονικά και θα αυξηθούν οι ρυθμοί ενόψει βασικά του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρχίζει να εστιάζει ολοένα και περισσότερο στην αγορά του ΝΒΑ, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τα «κοψίματα» από τις ομάδες εκεί. Ανάμεσα σε αυτά είναι και του Αλεξ Αντετοκούνμπο. Ο μικρός της οικογένειας είχε υπογράψει στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά πριν από λίγο τα «ελάφια» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Δεν πρόκειται, βέβαια, ο Παναθηναϊκός να ασχοληθεί με τον Αλεξ Αντετοκούνμπο, καθώς ψάχνει έτοιμο παίκτη. Σαν τον Σίνγκλετον δηλαδή και τον Μπέικον. Όχι αυτούς, αλλά σαν αυτούς. Παίκτες, δηλαδή, που θα μπουν αμέσως στο παρκέ και θα αποδώσουν.

Ο Πάρις Μπας που «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Γιούτα Τζαζ θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης, που να απασχολήσει τον εξάστερο. Ενώ, όμως, πληροί των αγωνιστικών προϋποθέσεων ο Μπας, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και αυτό είναι πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει από το «4άρι», που θα πάρει και να είναι αθλητικός και να σουτάρει και να έχει παίξει και στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να τα βρει όλα αυτά μαζί, αλλά θα το παλέψει και ελπίζει να τα καταφέρει για να κλείσει έτσι το ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη ανακοίνωση στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Προχωράει deal τριών εκατομμυρίων ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags