Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει η πιάτσα" για ΠΑΟ και Πονίτκα - Σενάρια για Μπέικον και... αποχώρηση - Κλείνει η μεταγραφή!
| 2022-09-20 13:01:00

"Βουίζει η πιάτσα" για ΠΑΟ και Πονίτκα - Σενάρια για Μπέικον και... αποχώρηση - Κλείνει η μεταγραφή!

"Βουίζει η πιάτσα" για ΠΑΟ και Πονίτκα - Σενάρια για Μπέικον και... αποχώρηση - Κλείνει η μεταγραφή!

Στον Εξάστερο θέλουν η κίνηση που απομένει να είναι ηχηρή, με τελευταίο όνομα που "παίζει" να είναι αυτό του Ματέους Πονίτκα. Πάντα στο "τραπέζι" και ο Κέβιν Μπέικον, ο οποίος δεν βρίσκει συμβόλαιο στο NBA.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 4ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά.

Ειδικά μάλιστα τις τελευταίες ώρες, υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ματέους Πονίτκα, ο οποίος έκανε φοβερό Ευρωμπάσκετ με την Πολωνία. Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον πρώην παίκτη της Ζενίτ και μάλιστα, έχει καλές πιθανότητες να τον υπογράψει!

Το Τριφύλλι θέλει η τελευταία του κίνηση να είναι και ουσίας αλλά και ενθουσιασμού, καθώς επιθυμία της διοίκησης είναι να... ζεσταθεί και ο κόσμος. Γι' αυτό δεν πρέπει να ξεγράφουμε ούτε το όνομα του Ντουέιν Μπέικον, από τη στιγμή που ο Αμερικανός δεν βρίσκει συμβόλαιο στο NBA. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός μαζί ενδεχομένως με την Μπασκόνια, είναι από τις λίγες (αν όχι οι μοναδικές) ομάδες που έχουν κενό στη θέση που αγωνίζεται ο πρώην σταρ της Μονακό.

Τέλος, μία σημείωση όσον αφορά τον Άντριους. Μαζί με την αναπαραγωγή για το deal με τον Πονίτκα, υπήρξε μια φήμη ότι ο Πολωνός θα αντικαταστήσει τον Άντριους στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή, πάντως, θέμα με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ δεν υπάρχει, ανεξαρτήτως της κατάληξης στην υπόθεση Πονίτκα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη ανακοίνωση στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Προχωράει deal τριών εκατομμυρίων ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags