Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πονίτκα: Κρίσιμη ημέρα για Πονίτκα - Ποιες ομάδες μπαίνουν "σφήνα" σε ΠΑΟ - Τι αλλάζει στο σχεδιασμό!
Μπάσκετ
| 2022-09-21 09:34:00

Κρίσιμη ημέρα για Πονίτκα - Ποιες ομάδες μπαίνουν "σφήνα" σε ΠΑΟ - Τι αλλάζει στο σχεδιασμό!

Κρίσιμη ημέρα για Πονίτκα - Ποιες ομάδες μπαίνουν "σφήνα" σε ΠΑΟ - Τι αλλάζει στο σχεδιασμό!

Το Sportdog ήταν το πρώτο Μέσο που αποκάλυψε το έντονο "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Ματέους Πονίτκα και 24 ώρες μετά, είμαστε στην τελική ευθεία για την κατάληξη της υπόθεσης.

"Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον πρώην παίκτη της Ζενίτ και μάλιστα, έχει καλές πιθανότητες να τον υπογράψει".

Αυτό ακριβώς αποκάλυπτε πρώτο το Sportdog το μεσημέρι της Τρίτης (20/9), αναφορικά με την ενασχόληση του Εξάστερου με τον Ματέους Πονίτκα. Οι Πράσινοι δεν έβαλαν τώρα στη λίστα τους τον διεθνή Πολωνό, αλλά ειδικά μετά το εκπληκτικό Ευρωμπάσκετ που έκανε κέρδισε πολλούς πόντους στο Τριφύλλι. Γι' αυτό και υπήρξε άμεσα κίνηση για να μιλήσουν μαζί του.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως μπορεί να τα βρει με τον Πονίτκα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία την ώρα που μιλάμε, κάτι τέτοιο είναι ανοιχτό να γίνει τις επόμενες ώρες. Το δύσκολο για να κλείσει το deal είναι να ελευθερωθεί ο παίκτης από την Ρέτζιο Εμίλια, μιας και οι Ιταλοί παρουσιάζουν αρκετά σκληρή στάση. Τόσο απέναντι στον Εξάστερο, όσο και σε Εφές-Μπασκόνια που επίσης έχουν ασχοληθεί με τον 29χρονο. Κι αυτό, διότι το χαμηλό buy-out που υπάρχει για ομάδες της Euroleague ισχύει από Νοέμβρη.

Η σημερινή ημέρα (21/9), λοιπόν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την κατάληξη στην υπόθεση του Πολωνού γκαρντ/φόργουορντ. Εφόσον η Ρέτζιο Εμίλια δεν αποτελέσει εμπόδιο, τότε ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να ντύσει στα πράσινα τον πρώην παίκτη του Τσάβι Πασκουάλ. Κάπου εδώ να σημειώσουμε, ότι επικείμενη απόκτηση του Πονίτκα δεν αλλάζει το σχεδιασμό της ομάδας. Κάτι που σημαίνει, δηλαδή, πως το κλαμπ θα κινηθεί κανονικά για μπακ-απ 4άρι πίσω από τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags