Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φουλάρει" για Πονίτκα ο ΠΑΟ - Αλλάζει ο σχεδιασμός με τους ξένους - Ελεύθερος στόχος από NBA!
Μπάσκετ
| 2022-09-21 12:50:00

"Φουλάρει" για Πονίτκα ο ΠΑΟ - Αλλάζει ο σχεδιασμός με τους ξένους - Ελεύθερος στόχος από NBA!

"Φουλάρει" για Πονίτκα ο ΠΑΟ - Αλλάζει ο σχεδιασμός με τους ξένους - Ελεύθερος στόχος από NBA!

Με το θέμα του Πονίτκα να παραμένει ανοιχτό και τη μεταγραφή ενός ακόμη 4αριού να είναι μπροστά, ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτό πια να πορευτεί με 8 ξένους στη σεζόν.

Το Sportdog σας έχει μεταφέρει έγκαιρα το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Ματέους Πονίτκα, το οποίο επιβεβαιώνεται πλέον και από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα όπως ο αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος του Sportando, Εμιλιάνο Κάρτσια, οι δικές του πληροφορίες εξίσου αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να υπογράψει τον Πολωνό φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι την περίπτωσή του παρακολουθούν στενά τόσο η Εφές, η Μπασκόνια, όσο και εσχάτως η Μπολόνια.

Ένα ακόμα σημαντικό συμπέρασμα που προκύπτει για τους Πράσινους, πάντως, έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων. Με δεδομένο ότι είτε ο Ματέους Πονίτκα είτε κάποιος άλλος παίκτης θα αποκτηθεί για εκεί, μαζί με ακόμα ένα 4άρι για μπακ απ του Ντέρικ Γουίλιαμς, αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πορευτεί η ομάδα με 8 ξένους στη σεζόν! Το τι συμβαίνει τώρα με το Τριφύλλι είναι ενδεικτικό, του πόσο μεγάλο τροχοπέδη συνιστά η επιβολή των 6 Ελλήνων στα ρόστερ των ομάδων της Basket League.

Παράλληλα και όσον αφορά τα μεταγραφικά, να προσθέσουμε κάτι ακόμα. Ένας παίκτης για τον οποίο έχει μιλήσει το Sportdog ως προς τον Παναθηναϊκό είναι ο Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος πάουερ φόργουορντ που είχε προταθεί και άρεσε στο Τριφύλλι, από χθες (22/9) έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς. Κρατήστε το όνομά του στην άκρη του μυαλού σας...

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη ανακοίνωση στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Προχωράει deal τριών εκατομμυρίων ο ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags