Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριους Γκριγκόνις: Ανατροπή με Γκριγκόνις - Μπαίνει και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-09-26 16:10:00

Ανατροπή με Γκριγκόνις - Μπαίνει και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό!

Ανατροπή με Γκριγκόνις - Μπαίνει και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό!

Ο Λιθουανός γκαρντ παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε θα μπει άμεσα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του Σούπερ Καπ και του πρώτου "αιώνιου ντέρμπι" με τον Ολυμπιακό που έρχεται στη Ρόδο.

 

Ο Μάριους Γκριγκόνις επέστρεψε από το Ευρωμπάσκετ με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, που μέχρι τώρα δεν του είχε επιτρέψει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ως εκ τούτου, ήταν αμφίβολος για το διήμερο του Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Λιθουανός γκαρντ είναι έτοιμος πια να μπει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα με μια εβδομάδα μπροστά φουλ ρυθμών προπόνησης με τους συμπαίκτες του, ο Γκριγκόνις θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει Κολοσσού και φυσικά Ολυμπιακού, εφόσον οι Πράσινοι προκριθούν στον τελικό του Σούπερ Καπ!

Με δεδομένο ότι και ο Ματέους Πονίτκα θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, το ρόστερ του Παναθηναϊκού για το Σούπερ Καπ θα έχει 7 ξένους (Ουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Άντριους, Ντέρικ Ουίλιαμς, Γκουντάιτις). Επομένως, παρόντος πλέον του Γκριγκόνις, κάποιος θα πρέπει να κοπεί. Χωρίς να έχει παρθεί ακόμα η τελική απόφαση, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα μείνει εκτός θα είναι ο Άντριους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags