Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παναθηναϊκός: Επιστροφή Γιαννακόπουλου με υπέρβαση - "Δώρο" το 4αρι σε Ράντονιτς - Ανατροπή με τον… φευγάτο
Μπάσκετ
| 2022-09-26 22:38:00

Επιστροφή Γιαννακόπουλου με υπέρβαση - "Δώρο" το 4αρι σε Ράντονιτς - Ανατροπή με τον… φευγάτο!

του Pick n' Scroll
Επιστροφή Γιαννακόπουλου με υπέρβαση - "Δώρο" το 4αρι σε Ράντονιτς - Ανατροπή με τον… φευγάτο!

Ο ρόλος του Πεδουλάκη, η "αναβάθμιση" και η τελευταία μεταγραφή. Οι Πράσινοι δεν θα θυμίζουν σε τίποτα την περσινή σεζόν, η διοίκηση έφερε ηρεμία και σιγουριά, ενώ η αύξηση του μπάτζετ, έχει ανεβάσει πολύ και την ποιότητα της ομάδας. Γιατί αργεί η κίνηση από το NBA;

Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι και αυτό δεν το έδειξε μόνο στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εκεί, όπου ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Εφές και ικανοποιητικός για ένα διάστημα απέναντι στην Αρμάνι.

Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν καμία σχέση με την περυσινή χρονιά πάνω από όλα γιατί έχει επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το τμήμα λειτουργεί και πάλι κανονικά. Με τα σωστά και με τα λάθη του υπάρχει τεχνικός διευθυντής και αυτός είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης ενώ έγινε και αύξηση στο μπάτζετ, μάλιστα έγινε και υπέρβαση με την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα, που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Αντίθετα, ήταν και είναι στο πρόγραμμα η απόκτηση «4αριού», μόνο, που προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμος τέτοιος παίκτης. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι πάνω από τα τηλέφωνά τους και τους υπολογιστές τους περιμένοντας να μάθουν καλά νέα από την Αμερική. Να βγουν, δηλαδή, από τα «κοψίματα» του ΝΒΑ παίκτες, που μπορούν να κάνουν την δουλειά. Όπως ο Λέιμαν και ο Βόνλε από τους Σέλτικς.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες, που έχουν «κοπεί» από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, δεν κάνουν ούτε για...φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Είναι γενικά άπειροι και βασικά δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη. Ο Ράντονιτς θέλει ο παίκτης, που θα πάρει, να έχει έρθει από τα μέρη μας. Αν δεν έχει έρθει, τουλάχιστον να είναι γενικά έμπειρος, όπως ο Λέιμαν, δηλαδή, και ο Βόνλε.

Οσον αφορά στον Αντριου Αντριους, θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ευρωλίγκας. Εχει προσόντα, άλλο, όμως, Ευρωλίγκα και άλλο Eurocup. Και άλλο Μπαχτσεσεχίρ και άλλο Παναθηναϊκός. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του, μάλιστα ο Ράντονιτς για να τον κερδίσει, τον ξεκινάει πεντάδα. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι κάτι, που κανείς τώρα δεν μπορεί να απαντήσει.

Αλλωστε οι «πράσινοι» τώρα σκέφτονται το Σούπερ Καπ και τον Ολυμπιακό. Αν το χάσουν δεν θα έρθει η καταστροφή, αλλά αν το πάρουν, θα έχουν κάνει μία εξαιρετική εκκίνηση κερδίζοντας χρόνο για την δύσκολη προσπάθεια, που καταβάλουν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ - Τα πράσινα καθίσματα και οι σουίτες που θα είχαν ήδη γίνει αν...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags