Facebook Pixel Το μέλλον του Σίνγκλετον: Τι αποφάσισε ο πρώην παίκτης της Εφές;
Μπάσκετ
| 2022-09-27 12:58:00

Τεράστια έκπληξη με Σίνγκλετον - Τι γίνεται με Παναθηναϊκό - Αποφάσισε για το μέλλον του!

Τεράστια έκπληξη με Σίνγκλετον - Τι γίνεται με Παναθηναϊκό - Αποφάσισε για το μέλλον του!

Ο Αμερικανός παραμένει χωρίς ομάδα και γι’ αυτό υπάρχει λόγος. Το Sportdog εξηγεί γιατί μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Euroleague με την Εφές, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ παραμένει ακόμα free agent.

Μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Euroleague και συνολικά μια εξαιρετική παρουσία στην Εφές, ο Κρις Σίνγκλετον είναι από το φετινό καλοκαίρι free agent. Το παράδοξο, όμως, είναι ότι ακόμα παραμένει ελεύθερος ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι ότι όλους αυτούς του μήνες ο Σίνγκλετον είχε ουκ ολίγες προσεγγίσεις και προτάσεις από ομάδες. Αυτή για την οποία μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά, είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Και ο Παναθηναϊκός είχε μια διερευνητική επαφή μαζί του, χωρίς ποτέ ωστόσο να προχωρήσει το θέμα σε κατάθεση επίσημης προσφοράς.

Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει πάρει την απόφαση να μην υπογράψει άμεσα σε κάποια ομάδα, για οικογενειακούς λόγους. Δεν αποσύρεται, φυσικά, αλλά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάει κάπου στα μέσα της σεζόν, το πιθανότερο μάλιστα από τον Ιανουάριο και μετά. Επομένως, δύσκολα θα δούμε τον Σίνγκλετον να υπογράφει κάπου το αμέσως επόμενο διάστημα.

Την περσινή σεζόν με την Εφές ο 32χρονος ψηλός μέτρησε 4,2 πόντους ανά αγώνα σε 18,3 λεπτά συμμετοχής, εκτελώντας με περίπου 36% και με 30% από το δίποντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags