Facebook Pixel Παναθηναϊκός Λευτέρης Μαντζούκας: Μαντζούκας στο Sportdog: "Τυχερός που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό" - Η ατάκα για τον Ντέρικ Ουίλιαμς!
Μπάσκετ
| 2022-09-27 16:26:00

Μαντζούκας στο Sportdog: "Από την άμυνα ξεκινάει ο νέος Παναθηναϊκός" - Η ατάκα για Ντέρικ Ουίλιαμς!

Μαντζούκας στο Sportdog: "Από την άμυνα ξεκινάει ο νέος Παναθηναϊκός" - Η ατάκα για Ντέρικ Ουίλιαμς!

"Τυχερός που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, είμαι πιο έτοιμος"! Ένα από τα μεγαλύτερα projects του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στο Sportdog, εν μέσω της Media Day του Παναθηναϊκού. Το χαρακτηριστικό του Ντέγιαν Ράντονιτς ως προπονητής και το ιδιαίτερο "δέσιμο" του Λευτέρη Μαντζούκα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Μπορεί να το ακούσαμε και πέρσι, αλλά η χρονιά που έρχεται είναι η πλέον σημαντική για τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 19χρονος φόργουορντ φέτος θα έχει ρόλο στο νέο Παναθηναϊκό. Η ανέλιξη για το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ, είναι από τα πράγματα που επιδιώκει φέτος ο Ντέγιαν Ράντονιτς και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψει μαζί του. 

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει δουλέψει πάρα πολύ σωματικά, αλλά πάνω απ' όλα πνευματικά. Το Sportdog βρήκε το μεγάλο ταλέντο του Τριφυλλιού στη Media Day των Πράσινων στο ΟΑΚΑ και μας μίλησε ανοιχτά για τη νέα ομάδα που χτίζεται, το ρόλο του, καθώς και την ιδιαίτερη σχέση που έχει ήδη αναπτύξει με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Με τι βλέψεις ξεκινά ο Λευτέρης Μαντζούκας τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό;

"Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Πολλοί καινούργιοι παίκτες, νέος προπονητής και νέο σταφ. Είμαστε διατεθειμένο να δώσουμε το 101% ο κάθε παίκτης από εμάς και μέρα με τη μέρα, κοιτάζουμε το πως να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. Υπάρχει θετικό κλίμα σε όλη την ομάδα και μέχρι στιγμής, όλα βαίνουν καλώς".

Είσαι από τα παιδιά που ο κόσμος σε έχει ψηλά και στο δείχνει. Είσαι έτοιμος προσωπικά να κάνεις το step up φέτος;

"Το νιώθω κι εγώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού με αγαπά πολύ! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος γι' αυτό και πολύ τυχερός. Όπως τυχερός είμαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα νιώθω πιο έτοιμος, κυρίως πνευματικά, να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Από την άλλη δεν βάζω και κάποιο συγκεκριμένο στόχο, γιατί δεν μου αρέσει να κοιτάζω μακροπρόθεσμα. Αυτό που κάνω, είναι να κοιτάζω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι, να ακούω τον προπονητή μου και να δίνω όσα εκείνος που ζητά".

Αν θα σου έλεγα να μου πεις ένα χαρακτηριστικό του Ντέγιαν Ράντονιτς, ποιο θα ήταν αυτό;

"Σίγουρα η άμυνα! Ο κόουτς θέλει οι ομάδες του να βασίζονται στην άμυνα και από εκεί να χτίζουν το ρυθμό".

Από τους ξένους παίκτες με ποιον έχεις έρθει πιο κοντά;

"Με όλα τα νέα παιδιά που έχουν έρθει υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Προσπαθούν να βοηθήσουν με τις πολλές εμπειρίες που έχουν. Με τον Ντέρικ (σ.σ. Ουίλιαμς) όμως έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία και ένα "δέσιμο". Αν και είναι νωρίς ακόμα, το νιώθω πάρα πολύ".

 
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 64-77 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags