Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τη μεταγραφή του ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα από Ρωσία - Πρώην της Ρεάλ για ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-09-28 21:44:00

Ανατροπή με τη μεταγραφή του ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα από Ρωσία - Πρώην της Ρεάλ για ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με τη μεταγραφή του ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα από Ρωσία - Πρώην της Ρεάλ για ΟΑΚΑ!

Η έκπληξη λόγω των εξελίξεων και τι περιμένουν από το NBA οι Πράσινοι. Ράντονιτς και Πεδουλάκης έχουν δύο νέα ονόματα πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, όχι όμως από την Αμερική. Οι τελευταίες πληροφορίες που αλλάζουν τα δεδομένα στον σχεδιασμό του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το Σούπερ Καπ της Ρόδου με αρκετά προβλήματα. Θα πάει, λοιπόν, για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με τον Νέιτ Ουόλτερς να έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, τους Πονίτκα, Γκριγκόνις να μην είναι απόλυτα έτοιμοι και βέβαια χωρίς το «4άρι», που ακόμη αναζητείται.

Με όσες δυνάμεις, πάντως, έχει θα παλέψει ώστε να κατακτήσει αυτή την κούπα. Για τον τραυματισμό του Ουόλτερς οι «πράσινοι», δεν έχουν παρά να περιμένουν να αποθεραπευθεί.

Για το «4άρι», όμως, ίσως να μπορούν να κάνουν τελικά κι άλλα πράγματα πέρα από το να περιμένουν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ. Και αυτό γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό να φύγουν οι Αμερικάνοι παίκτες από τις ομάδες της Ρωσίας.

Αν γίνει, λοιπόν, κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει έναν πολύ καλό παίκτη, ώστε να πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο Τρέι Τόμπκινς ή ο Ρίτσαρντ Σόλομον της Ζενίτ είναι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για τους «πράσινους», καθώς αμφότεροι έχουν εκτός των άλλων το μακρινό σουτ. Ο Τόμπκινς είναι πιο λαμπερή και πιο σίγουρη λύση, καθώς μετράει πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της Ρεάλ.

Ο Σόλομον είναι κι αυτός μία ποιοτική επιλογή, μόνο, που δεν έχει τις παραστάσεις του Τόμπκινς. Θα είναι, πάντως, κι αυτός ένα εξαιρετικό fit για αυτό, που με αγωνία και εδώ και πολύ καιρό ψάχνουν ο Πεδουλάκης με τον Ράντονιτς.

Το ότι θα φύγουν οι Αμερικάνοι από την Ρωσία αφενός δεν είναι σίγουρο, αφετέρου αν γίνει, προφανώς δεν θα γίνει σήμερα ή αύριο. Επειδή, όμως, οι εξελίξεις μπορεί να τρέξουν πολύ γρήγορα, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στραμμένα τα μάτια του και στην Ρωσία καθώς μάλιστα από τις ΗΠΑ περιμένει ποιοτικά «κοψίματα», που, όμως, δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Άντριους - Το στοιχείο που θα τον... κρατήσει στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags