Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Χτυπάει" Μπαρτζώκα με τους Έλληνες ο Ράντονιτς - Παίζει για τη θέση του κόντρα στον… Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-09-29 22:40:00

"Χτυπάει" Μπαρτζώκα με τους Έλληνες ο Ράντονιτς - Παίζει για τη θέση του κόντρα στον… Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Χτυπάει" Μπαρτζώκα με τους Έλληνες ο Ράντονιτς - Παίζει για τη θέση του κόντρα στον… Ολυμπιακό!

Το πλάνο του ΠΑΟ για το Σούπερ Καπ και ποιος... κινδυνεύει! Τα πολλά προβλήματα φέρνουν το Τριφύλλι σε θέση αουτσάιντερ ενόψει Σαββατοκύριακου, ωστόσο οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν. Σε ποιους θα στηριχθεί ο Σέρβος κόουτς και η μεταγραφή που φέρνει αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει το Σάββατο στη μάχη του Super Cup, στη μάχη των επίσημων παιχνιδιών, γνωρίζοντας ότι είναι μακριά από το σημείο, ώστε να χαρακτηρίζεται έτοιμος. Είναι άλλωστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και συν τοις άλλοις στην Ρόδο δεν θα παίξει ο τραυματίας Ουόλτερς, ενώ Πονίτκα και Γκριγκόνις μόνο αυτή την εβδομάδα έχουν κάνει προπόνηση. Και μέσα σε όλα αυτά, απουσιάζει και το «4άρι», που ακόμη αναζητείται.

Θα ήθελε πολύ ο Ντέγιαν Ράντονιτς να βγουν μπροστά τόσο στο Super Cup, όσο και γενικότερα στην αρχή της σεζόν κάποια από τα Ελληνόπουλά του, αλλά κι αυτά δεν έχουν ακόμη τον αναμενόμενο βαθμό ετοιμότητας. Και ο Γιώργος με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, αλλά και ο Μαντζούκας με τον Χουγκάζ έχουν πολύ ταλέντο και όπως είπε και ο Αργύρης Πεδουλάκης «ο Παναθηναϊκός έχει την επόμενη γενιά των Ελλήνων». Δεν είναι, όμως, εύκολο στο υψηλότερο επίπεδο αυτοί οι παίκτες με το καλημέρα να μπορέσουν να κάνουν κάποιο είδος διαφοράς. Ο ένας Καλαϊτζάκης έπαιζε στην Λιθουανία, ο άλλος στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Μαντζούκας μόλις πέρυσι έκανε τα πρώτα του ουσιαστικά βήματα, ενώ ο Χουγκάζ αγωνιζόταν στον Ιωνικό. Άλλες αυτές οι καταστάσεις, άλλο ο Παναθηναϊκός και η Ευρωλίγκα. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί κάποιος, χρειάζεται τον χρόνο προσαρμογής του.

Αν, πάντως, κάποιος από αυτούς μπορεί να δώσει μία πιο άμεση βοήθεια, αυτός είναι ο Μαντζούκας έχοντας το επιπλέον ατού του μακρινού σουτ.

Για Μποχωρίδη και βέβαια Παπαγιάννη δεν γίνεται λόγος. Ο Μποχωρίδης δεν είναι παίκτης πρώτης κλάσης, αλλά στα 28 του έχει εμπειρία και ξέρει να αντιμετωπίζει καταστάσεις. Ο Παπαγιάννης από την πλευρά του είναι από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης και είναι εγγύηση για τον Παναθηναϊκό σε άμυνα και επίθεση.

Από κει και πέρα και από την στιγμή, που ο Ουόλτερς είναι εκτός λόγω τραυματισμού, αναμένεται με αγωνία η παρουσία του νεαποκτηθέντα Πονίτκα αλλά και οι εμφανίσεις του Αντριους. Ο τελευταίος φάνηκε μαγκωμένος στα παιχνίδια του «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά έχει προσόντα και κυρίως μπορεί να προσφέρει στην επίθεση. Ακούγεται ότι μπορεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό μόλις αποκτηθεί «4άρι», αλλά στα παιχνίδια, που έχει μπροστά του, μπορεί με την απόδοσή του να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι «πράσινοι» για πολλούς λόγους είναι το αουτσάιντερ του Super Cup αλλά αν το κατακτήσουν, θα έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό στο νέο ξεκίνημα, που επιχειρούν, στην ουσιαστική επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα δρώμενα. Σημαντικό κυρίως από ψυχολογικής πλευράς και τόνωσης του κόσμου της ομάδας, που πέρυσι απογοητεύτηκε τρομερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τη μεταγραφή του ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα από Ρωσία - Πρώην της Ρεάλ για ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags