Facebook Pixel Ντέγιαν Μποντιρόγκα - Euroleague: Αποκαλύψεις Μποντιρόγκα για επενδυτές στην Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2022-10-05 16:11:00

Αποκαλύψεις Μποντιρόγκα για επενδυτές στην Ευρωλίγκα!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μποντιρόγκα για επενδυτές στην Ευρωλίγκα!

"Θεωρώ πως στο τέλος της σεζόν θα έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο που θα περιλαμβάνει την κατεύθυνση στην οποία θα πρέπει να πάει η Euroleague", είπε μεταξύ άλλων ο Μποντιρόγκα ως νέος πρόεδρος της διοργάνωσης.

Ο νέος πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μίλησε στο κανάλι της Σερβίας "Sport S", υπογραμμίζοντας ότι έχουν εμφανιστεί πολλοί που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποντιρόγκα στη σερβική τηλεόραση:

"Θα εξαρτηθούν πολλά από το μελλοντικό format της διοργάνωσης. Υπάρχει επιπλέον μία μεγάλη προοπτική για νέες επενδύσεις στο μπάσκετ. Έχουν εμφανιστεί πολλοί που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Euroleague. Αυτό σημαίνει και άνοιγμα νέων αγορών, αγορών με ενδιαφέρον που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την διοργάνωση. Είναι φυσικά απαραίτητο να βρούμε μία ισορροπία. Θεωρώ πως στο τέλος της σεζόν θα έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο που θα περιλαμβάνει την κατεύθυνση στην οποία θα πρέπει να πάει η Euroleague".

Για τη συμμετοχή περισσότερων σερβικών ομάδων στη διοργάνωση είπε: "Σύμφωνα με το σύστημα η Euroleague εγγυάται μία θέση στον νικητή της ABA League. Αυτή τη σεζόν λόγω των περιστάσεων και λόγω των ρωσικών ομάδων, η Παρτίζαν πήρε και εκείνη μία θέση. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η περιφέρεια έδωσε πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ABA League έχει τρεις εκπροσώπους επομένως μειώθηκαν σε δύο και τώρα είναι ένας. Αυτή η περιοχή έχει προσφέρει πολλά στην διοργάνωση και σε παίκτες αλλά και σε προπονητές. Είναι αναγκαίο να βρεθεί ισορροπία στο μέλλον, να μην κοιτάμε μόνο τις αγορές".

Για την παρουσία της Σερβίας στο πρόσφατο Eurobasket απάντησε: "Δεν νομίζω ότι είναι φιάσκο, όμως σίγουρα πρόκειται για αποτυχία. Βλέπω όμως τα θετικά. Παίξαμε πολύ σημαντικά ματς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα οποία και κερδίσαμε, όπως για παράδειγμα κόντρα στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Στη φάση των ομίλων ήμασταν κυρίαρχοι. Ακόμα και με την Ιταλία που χάσαμε είχαμε τον έλεγχο για 25 λεπτά, αλλά υπήρχε ένα μπλακ άουτ το οποίο μας στέρησε τη νίκη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα ήταν άσχημα εξαιτίας αυτών των 15 λεπτών".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags