Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψη από τοπ τεχνικό της Euroleague - "Ο Γιάννης μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα"
| 2022-10-06 20:15:00

Αποκάλυψη από τοπ τεχνικό της Euroleague - "Ο Γιάννης μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τοπ τεχνικό της Euroleague - "Ο Γιάννης μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα"

Έναν προσωπικό διάλογο που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πασίγνωστος τεχνικός της Euroleague αναφέροντας ότι ο Greek Freak του είπε ότι θα ήθελε να παίξει για αυτόν.

Εργκίν Αταμάν: Αποκαλύψεις από τον Τούρκο τεχνικό της Εφές που ανέφερε διάλογο που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλικό της Ελλάδας με την Τουρκία τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο Greek Freak του είπε ότι θα ήθελε να παίξει υπό τις οδηγίες του.

«Ήρθε, λοιπόν και μου είπε: "Κόουτς, παίζεις εξαιρετικό μπάσκετ, θαυμάζω εσένα και την ομάδα σου. Είναι όνειρό μου να παίξω μια μέρα για εσένα" και του απάντησα: "Σε περιμένω". Όπως όλοι οι παίκτες που ήρθαν στην Εφές, έτσι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήταν ευπρόσδεκτος.

Είναι ωραίο ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν υπό τις οδηγίες μου. Στο τέλος της ημέρας, κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να απολαμβάνουμε. Είχα μια όμορφη συζήτηση με τον Γιάννη. Μια μέρα θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, βέβαια, γιατί στο μπάσκετ δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Όμως, νομίζω πως θα είμαι ο προπονητής του Γιάννη μετά την πορεία του στο ΝΒΑ», δήλωσε στο "S Sport" o Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags