Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ατάκα που θα... συζητηθεί από Γιασικεβίτσιους για Ολυμπιακό και την πορεία του στη Euroleague
Μπάσκετ
| 2022-10-06 18:43:00

Ατάκα που θα... συζητηθεί από Γιασικεβίτσιους για Ολυμπιακό και την πορεία του στη Euroleague

Sportdog Team
Ατάκα που θα... συζητηθεί από Γιασικεβίτσιους για Ολυμπιακό και την πορεία του στη Euroleague

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους έκανε ο Λιθουανός τεχνικός των Καταλανών όπου και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το φετινό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Στον ισπανικό Τύπο μίλησε ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την Euroleague, όπου και στάθηκε στην χημεία που έχουν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά τόνισε ότι οι πρωταθλητές είναι ομάδα για Final Four.

«Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες... αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική.

Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final Four. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά.

Κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους», είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags