Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση Ολυμπιακού για Μήτογλου - Ομάδα για Final 4 ο Μπαρτζώκας - Μεγάλη δικαίωση με Μπλακ!
Μπάσκετ
| 2022-10-10 23:15:00

Κίνηση Ολυμπιακού για Μήτογλου - Ομάδα για Final 4 ο Μπαρτζώκας - Μεγάλη δικαίωση με Μπλακ!

του Pick n' Scroll
Κίνηση Ολυμπιακού για Μήτογλου - Ομάδα για Final 4 ο Μπαρτζώκας - Μεγάλη δικαίωση με Μπλακ!

Η απόφαση Αγγελόπουλων με τον κόουτς και η μάχη με τον ΠΑΟ! Τι θα γίνει με τον Έλληνα άσο που περιμένει τις ανακοινώσεις για τη συμφωνία του και το σύνολο που έχτισε ο έμπειρος προπονητής, με στόχο τη μεγάλη ευρωπαϊκή κούπα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα Πατρών, τι και αν είχε σημαντικές απουσίες. Είναι, όμως, τόσο μεγάλη η διαφορά του από τους Πατρινούς, που κι άλλοι τρεις παίκτες να του έλειπαν, πάλι θα κέρδιζε άνετα.

Οι Πειραιώτες είναι σε σπέσιαλ κατάσταση, κάτι, που έδειξαν και στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, αλλά κυρίως στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα. Κόντρα σε μία πλούσια ομάδα, όπως οι Ισπανοί, έκαναν τα δύσκολα, εύκολα και έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αν δεν έχει σημαντικά θέματα με ατυχίες η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τότε θα είναι από τα φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ-φορ.

Έχει ισχυρό κορμό από πέρυσι, πήρε ποιοτικούς παίκτες, αλλά την ίδια ώρα αυτοί οι παίκτες είναι και έμπειροι. Εχουν παίξει στην Ευρωλίγκα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Κάτι, που επιβεβαιώνουν σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια.

Στον Ολυμπιακό έλεγαν εδώ και καιρό ότι ο Ταρίκ Μπλακ είναι σε καλή κατάσταση και ο έμπειρος Αμερικάνος σέντερ το έδειξε αυτό στο παιχνίδι της Πάτρας, πριν από λίγο. Δεν είναι ο παίκτης, που ήταν στο ΝΒΑ, στα 31 του, ωστόσο, είναι ιδανικός για τρίτος σέντερ, πίσω από τον Φαλ και τον Μπολομπόι.

 

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός δεν προβλέπεται να κάνει μεταγραφή. Το μόνο, που θα κάνει, είναι να κινηθεί δυναμικά όταν βγει η απόφαση για τον Ντίνο Μήτογλου και αυτή δεν θα είναι βαριά.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ποιοτικούς Ελληνες παίκτες, τώρα έχουν, αλλά τα χρόνια περνάνε. Και ο Μήτογλου δεν είναι μόνο ότι έχει αξία, αλλά έχει και χρόνια μπροστά του, καθώς είναι μόλις 26 ετών.

Για τον Μήτογλου έχει πιο πριν από τον Ολυμπιακό ανοιχτές τις κεραίες του ο Παναθηναϊκός, ενώ αν βγει η τιμωρία και είναι μέσα σε λογικά πλαίσια, όλο και κάποια ομάδα της Ευρωλίγκας θα κάνει την κίνησή της. Ψηλό άλλωστε που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, δεν είναι εύκολο να βρεις στην Ευρώπη. Και μάλιστα ψηλό, που να παίζει και άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ για 19χρονο - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Εκτός ομάδας λόγω συμβολαίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags