Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Τρελά λεφτά για την… υπέρβαση - Φουλάρει και για το 4αρι!
Μπάσκετ
| 2022-10-12 22:48:00

Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Τρελά λεφτά για την… υπέρβαση - Φουλάρει και για το 4αρι!

του Pick n' Scroll
Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Τρελά λεφτά για την… υπέρβαση - Φουλάρει και για το 4αρι!

Γιατί παραμένει στον... αέρα το μέλλον του μέχρι την Παρασκευή. Η περίπτωση του πρώην του Ολυμπιακού που έπεσε στο τραπέζι, οι... αντίπαλοι από την Ευρώπη και η μπερδεμένη κατάσταση με το NBA. Τι θα δώσει στους Πράσινους η συγκεκριμένη μεταγραφή και γιατί τον χρειάζεται. Το Sportdog.gr αναλύει!

Ο Παναθηναϊκός έχει την Πέμπτη δύσκολη αποστολή με τον Ερυθρό Αστέρα και γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθειά του καθώς δεν θα παίξει για μία ακόμη φορά ο τραυματίας Νέιτ Ουόλτερς. Οι «πράσινοι» θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα απέναντι στους Σέρβους, που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του και στη μεταγραφική του ενίσχυση, που αφορά στην απόκτηση παίκτη για την θέση «4». Εδώ και λίγες ώρες, όμως, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που προς το παρόν τη... γλίτωσε αλλά είναι πολύ πιθανό να "κοπεί" από το ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς μέχρι την Παρασκευή (14/10), οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Πας ή δεν πας να κάνεις υπέρβαση παίρνοντας τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού; Ετσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τολμήσει μία τέτοια κίνηση, ασχέτως αν θα φέρει αποτελέσματα. Γιατί τον ομογενή γκαρντ έχουν στο στόχαστρο κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Ντόρσεϊ είναι ένας παίκτης με δυνατή προσωπικότητα, που κάνει την διαφορά και που μπορεί να φέρει ανατροπές. Είναι επίσης ένας γκαρντ, που έχει πολύ καλό τρίποντο, στοιχείο (το μακρινό σουτ), που δεν έχει ο Παναθηναϊκός σε ικανοποιητικό βαθμό.

Συν τοις άλλοις βάζει στη μηχανή του έναν Ελληνα πρώτης κλάσης, που όπως ξέρουμε αυτοί οι παίκτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών.

Με λίγα λόγια, τα δίνεις όλα και πας να πάρεις τον 26χρονο γκαρντ.

Προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να τονιστεί με σιγουριά και άλλωστε δεν είναι μόνο ότι στο στόχαστρο τον παίκτη τον έχουν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι επίσης ότι έχει πολύ μεγάλο κασέ καθώς και το ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να περιμένει κι άλλο το ΝΒΑ. Να πάει, δηλαδή, σε άλλη ομάδα.

Είναι πράγματα αυτά, που θέλουν κάποιες μέρες να ξεκαθαριστούν, σίγουρα, όμως, πρόκειται για μία περίπτωση, που δεν την υπολόγιζε ο Παναθηναϊκός και που τώρα βγαίνει μπροστά του ως μία λύση, που μπορεί να του αλλάξει τα πάντα.

Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, ότι μέχρι την ώρα, που γραφόταν το κείμενο αυτό, ο Ντόρσεϊ δεν είχε επισήμως «κοπεί» από τους Μάβερικς. Ολες οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι αυτό είναι που θα γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Αντετοκούνμπο - Άσχημα νέα από Σικάγο - Επιστρέφει στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags