Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ποτέ Αγραβάνης για ΠΑΟ, άλλο παίκτης κι άλλο οπαδός - Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ, αυτόν θέλει ο Ράντονιτς"
| 2022-10-14 15:50:00

"Ποτέ Αγραβάνης για ΠΑΟ! Διάλεξε οπαδός ή παίκτης -Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ, αυτόν θέλει ο Ράντονιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Ποτέ Αγραβάνης για ΠΑΟ! Διάλεξε οπαδός ή παίκτης -Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ, αυτόν θέλει ο Ράντονιτς"

Οι πρώτες αλλαγές του νέου κόουτς και η τελευταία μεταγραφή στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Παταβούκας σχολιάζει στο Sportdog.gr τη νίκη του Τριφυλλιού στη Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά και το νέο ρόστερ των Πρασίνων.

Με τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, Κώστα Παταβούκα επικοινώνησε το sportdog, με αφορμή τη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, που έδειξε ότι η ομάδα έχει παλμό και φέτος μπορεί να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από ο,τι την περασμένη αγωνιστικη περίοδο.

Ο Παταβούκας αναφέρθηκε στον Ράντονιτς και τη δουλειά που κάνει στο Τριφύλλι, στους Πονίτκα και Γκριγκόνις αλλά και στο σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με τον Ντόρσεϊ αν κοπεί από τους Μάβερικς - Ένας παίκτης που, όπως μας είπε, δεν ταιριάζει στην ομάδα.

"Αυτό κάνει ο Ράντονιτς - Σφιχτό και συμπαγές σύνολο - Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός"

"Προσπαθεί να βάλει αρχές στον Παναθηναϊκό, αυτό προσπαθεί ο Ράντονιτς και έτσι μπορεί να χτίσει σύνολο. Μετά να δημιουργήσει πυρήνα παικτών για να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Σέρβο προπονητή:

"Δεν θα τον κρίνουμε από το μικρό διάστημα που είναι στον Παναθηναϊκό, καθώς  έχει παραστάσεις Ευρωλίγκας, έχει διαπιστευτήρια και μπορεί να δώσει αρχές και να χτίσει σφιχτό και συμπαγές σύνολο για να δομηθεί ο Παναθηναϊκός των επόμενων χρόνων. Είναι προπονητής που παίζει μπάσκετ πολύ ομαδικό, σεταρισμένο. Αλλά σε αυτή τη φάση που είναι ο Παναθηναϊκός, αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεται".

"Για αυτό δεν είναι ακόμα σε τοπ φόρμα ο Γκριγκόνις - Κουραστικό καλοκαίρι για Πονίτκα - Εκεί χρειάζεται παίκτη ο Παναθηναϊκός"

Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν;

"Οι παίκτες προέρχονται από μεγάλο καλοκαίρι, με το Ευρωμπάσκετ, δεν έχουν ακόμα φτάσει στο 100%. Είτε περνούν φάση μέχρι να φορμαριστούν ξανά είτε δεν έχουν εγκλιματιστεί. Έχει καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός αλλά έχει και ελλείψεις σε θέσεις. Δεν έχει βασικό πλέι μέιρκερ, γιατί είναι τραυματίας ο Νέιτ Γουόλτερς. Ο Γκριγκόνις δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα ακόμα, ο Πονίτκα με Αστέρα ήταν καλός αλλά προέρχεται κι αυτός από ένα κουραστικό καλοκαίρι".

Τι άλλο χρειάζεται η ομάδα;

"Θέλει ένα 4άρι, το λέει όλος ο κόσμος αυτό πια, για να αποκτήσει όγκο και απειλή από τη θέση".

"Ποτέ δεν σκέφτηκε Αγραβάνη ο Παναθηναϊκός - Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ - Μην βιαζόμαστε για Ολυμπιακό"

Νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι, είχε συνδεθεί το όνομα του Αγραβάνη για τη θέση 4 στον Παναθηναϊκό.

"Ο Αγραβάνης δεν πέρασε από το μυαλό του Παναθηναϊκού ποτέ. Ή παίκτης θα είσαι ή οπαδός. Ή αν είσαι και τα δύο, είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι όλες οι επιλογές ανοιχτές για να παίξεις μπάσκετ".

Με τον Ντόρσεϊ να ψάχνει, ίσως, το μέλλον του μακριά από τους Μάβερικς, έχει ανοίξει μια κουβέντα κατά πόσο θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό.

"Δεν θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι από αυτό που μπορούσε να κάνει ο Ντόρσεϊ όπως ο Γκριγκόνις και ο Ποντίκα. Ο Ντόρσεϊ στη πολύ καλή του περσινή σεζόν, κατά την άποψή μου δύο παιχνίδια ήταν επιδραστικός. Θέλω να πω ότι δεν ξέρω αν ταιριάζει έτσι κι αλλιώς σε αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός. Είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει το ματς, αλλά νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Ολυμπιακό;

"Έχει δεμένο σύνολο, συμπληρώνει κομμάτια στο παζλ, οπότε είναι σε διαφορετική αφετηρία από τον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μεγάλη η χρονιά και δεν χρειάζεται να προεξοφλούμε τίποτα από τώρα, ας μην βιαζόμαστε".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιαλό - Ποιος εισηγήθηκε να φύγει - "Τρίβουν τα χέρια" τους στη Μονακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags