Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτός είναι η 1η επιλογή από NBA για Ράντονιτς - Απόφαση για Μπέικον
Μπάσκετ
NBA
| 2022-10-15 23:42:00

Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτός είναι η 1η επιλογή από NBA για Ράντονιτς - Απόφαση για Μπέικον

του Pick n' Scroll
Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Αυτός είναι η 1η επιλογή από NBA για Ράντονιτς - Απόφαση για Μπέικον

Μέχρι πότε θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και οι τελικές επιλογές του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι μπήκαν στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του 4αριου και το Sportdog.gr αποκαλύπτει τα ονόματα που εξετάζουν πλέον στο τεχνικό επιτελείο. Ποιος είναι το φαβορί και ποιο το μεγάλο... εμπόδιο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (16/10) το Λαύριο και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στην Α1. Αυτή που δεν είχε καταφέρει την προηγούμενη Κυριακή όταν και έχασε στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν ήδη το μυαλό τους στη διαβολοβδομάδα και στα παιχνίδια με την Αλμπα και την Μονακό.

Το έχουν, βέβαια, και στο «4άρι», με το οποίο και θα κλείσουν το ρόστερ τους. Πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την τακτοποίηση του θέματος αυτού. Μέσα στην εβδομάδα, που μας έρχεται, ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του θα έχουν καταλήξει στον εκλεκτό τους.

Και αυτό γιατί πλέον υπάρχουν επιλογές με τα «κοψίματα» του ΝΒΑ να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Το βράδυ του Σαββάτου «κόπηκε» ένας παίκτης, που θέλει πολύ ο Ράντονιτς και πρόκειται για τον Τζέικ Λέιμαν, τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι Σέλτικς. Ο Λέιμαν είχε παίξει σε Μινεζότα και Πόρτλαντ και πλέον αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θέλει να έρθει στην Ευρώπη. Αν θα θέλει κάτι τέτοιο, ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλη τύχη για την απόκτησή του.

«Κόπηκαν», όμως, κι άλλοι παίκτες, που μπορεί να απασχολήσουν σοβαρά τον εξάστερο. Ενας εξ αυτών είναι ο Ντι Τζέι Ουίλσον, στον οποίο έδειξαν την πόρτα της εξόδου οι Ράπτορς. Και ο Ουίλσον είναι «4άρι», που σουτάρει καλά την μπάλα και ο οποίος δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη. Παλιότερα έπαιζε στους Μιλγουόκι Μπακς, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ουσία είναι ότι τα ψέματα τελειώνουν και πλησιάζει η ώρα, που ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη. Αυτός δεν θα είναι ο Ντουέιν Μπέικον, παρότι το θέλει πολύ ο ίδιος. Ο Αμερικάνος, όμως, που εντυπωσίασε πέρυσι στη Μονακό, δεν εγκρίνεται από τους «πράσινους» και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν καλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα του.

Επίσης, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν υπάρχουν στη λίστα του Ράντονιτς παίκτες, όπως ο Γερμανός Μπαρτέλ, που ήταν στην Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άναψε... φωτιές ο Μπέικον - "Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags