Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σε τελικό στάδιο η απόκτηση του Τζέικ Λέιμαν
Μπάσκετ
NBA
| 2022-10-17 14:59:00

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Λέιμαν - Μία ανάσα από το deal - Μεγάλο συμβόλαιο για να έρθει Ελλάδα!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Λέιμαν - Μία ανάσα από το deal - Μεγάλο συμβόλαιο για να έρθει Ελλάδα!

Το Τριφύλλι έχει φτάσει σε τελικό στάδιο τις διαπραγματεύσεις του με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων 24ωρων να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση "4" βρέθηκε, καθώς το Τριφύλλι βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Τζέικ Λέιμαν!

Οι Πράσινοι παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 28χρονο πάουερ φόργουορντ και περιμέναν μέχρι τώρα, ώστε να ξεκαθαρίσει το αν θα έβρισκε συμβόλαιο στο NBA. Από τη στιγμή λοιπόν που κόπηκε προ ημερών από τους Μπόστον Σέλτικς, αυτόματα ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό είχε ανοίξει διάπλατα.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες (σ.σ. αν δεν βρεθεί δηλαδή κάτι ακόμα καλύτερο), ο Λέιμαν θα γίνει παίκτης του Εξάστερου! Μιλάμε για ένα light "4άρι" που σε κάποια σχήματα μπορεί να κατέβει και στο "3", με καλό σουτ μέσης απόστασης αλλά μέτριο τρίποντο. Από τα 7.25 στην Αμερική κατά μέσο όρο, εκτελεί με ένα ποσοστό 30% ευστοχία.

Αν τον κλείσει όντως προσεχώς ο Παναθηναϊκός, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς από το 2016 όλα τα χρόνια του τα έχει περάσει στο NBA. Στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (2016-2019) και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2019-2022) για την ακρίβεια, ενώ το 2017 ήταν μέλος της θυγατρικής ομάδας των Σικάγο Μπουλς στη G-League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός στον Λέιμαν είναι μεταξύ 500-600 χιλ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags