Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαέστρος Σλούκας, άλλη κλάση ο Βεζένκοφ - Φουλ για πρωτιά ο Ολυμπιακός - Παραφωνία ο… NBAer!
Μπάσκετ
| 2022-10-20 00:14:00

Μαέστρος Σλούκας, άλλη κλάση ο Βεζένκοφ - Φουλ για πρωτιά ο Ολυμπιακός - Παραφωνία ο… NBAer!

του Pick n' Scroll
Μαέστρος Σλούκας, άλλη κλάση ο Βεζένκοφ - Φουλ για πρωτιά ο Ολυμπιακός - Παραφωνία ο… NBAer!

Κανείς δεν μπορεί να είναι... σίγουρος με τους Πειραιώτες! Η ομάδα του Μπαρτζώκα πέρασε και από τη Μαδρίτη και πλέον έχει βάλει ήδη τις βάσεις για να τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Ποιοι ξεχώρισαν στον νέο θρίαμβο και ποιος προβληματίζει ακόμα.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην τελική ευθεία του παιχνιδιού με την Ρεάλ, αλλά με τους Πειραιώτες δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Κάτι, που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς έκαναν ανατροπή και σημείωσαν κι άλλη τεράστια νίκη μετά από εκείνη στη πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Και τα κατάφεραν γιατί πήραν πράγματα από πολλούς παίκτες.

Ο Σλούκας οργάνωσε μαεστρικά την ομάδα του και κυρίως σημείωσε με μαγικό τρόπο το νικητήριο καλάθι. Ο πανταχού παρών Γιαννούλης Λαρεντζάκης έβαλε το χέρι του στα τελευταία λεπτά και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Τζόελ Μπολομπόι το ίδιο. Και ο Σάσα Βεζένκοφ πιστοποίησε και πάλι τόσο την μεγάλη του κλάση όσο και την σούπερ κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στην τελευταία επίθεση ο Εντι Ταβάρες αστόχησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του πανηγύρισαν έναν ακόμη θρίαμβο, που τους κρατάει αήττητους μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς, τα πάντα θα κριθούν στο τέλος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα. Ηδη άλλωστε έχει πάρει και έναν τίτλο, το Σούπερ Καπ.

Ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα νοιώσουν πολύ καλά, όταν και ο Αϊζάια Κάνααν μπορέσει να μπει στην ίδια σελίδα με τους συμπαίκτες του. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ μοιάζει σαν παραφωνία μέχρι στιγμής, αλλά θέλει τον χρόνο του.

Χαρούμενος πιο πολύ θα είναι ο Μπαρτζώκας, όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Κώστας Παπανικολάου. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα αργήσει να γίνει.

Τώρα ο Ολυμπιακός πάει στην Βιτόρια για το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Εκεί τον περιμένει ο τρομερός σκόρερ Μάρκους Χάουαρντ, που βάζει τη μία τριαντάρα μετά την άλλη.

Αν μπορέσει και κερδίσει πάλι η ομάδα του Πειραιά, τότε βάζει για τα καλά πλώρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη ρέγκιουλαρ-σίζον. Και να χάσει, όμως, πάλι έχει τύχη για να τα καταφέρει, καθώς είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags