Ο Παναθηναϊκός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια χθες στο Βερολίνο από μία Αλμπα μάλιστα, που παρατάχθηκε χωρίς βασικά της στελέχη. Όπως τον Λο, τον Σμιθ και τον Τίεμαν. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την χειρότερή τους εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν και βύθισαν σε ακόμη μεγαλύτερη απελπισία τον κόσμο τους.

Μετά το «διπλό» στο Βελιγράδι και την θετική παρουσία με το Λαύριο, πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα αρχίσει να στρώνει. Στο Βερολίνο, όμως, έκανε πολλά βήματα πίσω και απογοήτευσε όλους όσους υποστηρίζουν το «τριφύλλι».

Οι επόμενες ώρες μετά το «ναυάγιο» της Γερμανίας είναι βαριές και ουδείς ξέρει τι θα γίνει από δω και πέρα. Ο Τζέικ Λέιμαν ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη την ίδια ώρα, που ακούγεται ότι είναι πιθανό οι «πράσινοι» να πάρουν τελικά τον Ντουέιν Μπέικον. Για τον οποίο ο Ράντονιτς πριν από μερικές μέρες είπε μέσες, άκρες ότι «δεν μας απασχολεί».

Τα πάντα είναι στον αέρα αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Θα φανεί τι θα αλλάξει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πράγματα. Θα φανεί αν τελικώς θα υπογράψει ο Λέιμαν, αν θα αποκτηθεί ο Μπέικον, αν θα φύγει ο Αντριους, είναι πολλά τα μέτωπα αυτή την στιγμή.

Είναι κάτι, που δεν χωνεύεται η βαριά ήττα από τα παιδάκια της Αλμπα και τώρα που είναι αρχή της σεζόν πρέπει να γίνουν δραστικά πράγματα μήπως και αρχίσει να στρώνει η ομάδα, για την οποία δεν έχουν δαπανηθεί λίγα χρήματα.

Το αυριανό παιχνίδι με την Μονακό εξ άλλου είναι ένας δείκτης τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Η εικόνα και το αποτέλεσμα απέναντι στην παρέα του Μάικ Τζέιμς θα δείξει πολλά για έναν Παναθηναϊκό, που ξεκίνησε με αισιοδοξία την τρέχουσα σεζόν, αλλά πολύ γρήγορα μπήκε σε μεγάλους προβληματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί ο ΠΑΟ για Ντόρσεϊ - Μεγάλος... αντίπαλος ο Ιτούδης - Δεν τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός!