Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: Παίκτης των Πράσινων θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς έχει ανακοινωθεί ήδη η απόκτησή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, γνωστό μπασκετάνθρωπο που έχει φάει τα παρκέ με το κουτάλι εδώ και πολλές δεκαετίες, προκειμένου να κάνουμε μια πρώτη αγωνιστική ανάλυση του παίκτη και όσων θα δώσει στο Τριφύλλι.

"Καίγονται για να πάρουν παιχνίδια στον ΠΑΟ - Μπορεί να γυρίσει ματς ο Μπέικον - Έτσι να διαχειριστούν τον χαρακτήρα του"

Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο για τη μεταγραφή τού Μπέικον στον Παναθηναϊκό;

"Είναι παίκτης με προσόντα, μπορεί να γυρίσει ένα ματς, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αλλά όχι όλα μαζί. Και δεν ξέρω πώς θα κουμπώσει με αυτούς που έχει ήδη ο Παναθηναϊκός. Αλλά μπορεί να αλλάξει την ομάδα και το παιχνίδι της, ειδικά τώρα που καίγονται για να πάρουν παιχνίδια. Εμένα μου αρέσει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δυναμώσει και ο Μπέικον μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό".

Το μεγάλο πρόβλημα αναφέρουν όλοι ότι είναι ο χαρακτήρας του.

"Οι ομάδες έχουν ζόρικους χαρακτήρες, γιατί οι βεντέτες είναι παντού βεντέτες. Είναι πώς θα τους συμπεριφερθεί ο προπονητής, πώς θα αντιμετωπίσουν οι συμπαίκτες, τι πίστωση χρόνου έχουν. Αυτά μετράνε στη διαχείριση ενός παίκτη".

"Αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό ο Μπέικον - Μεγάλη προσωπικότητα - Να βάλει κανόνες στο παιχνίδι"

Τι θα δώσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

"Το βασικότερο που θα δώσει είναι ότι έχει μεγάλη προσωπικότητα και θα επιβάλλει τους κανόνες του παιχνιδιού. Γιατί μέχρι τώρα δεν το έχουν δώσει όσοι έχουν έρθει. Γιατί είναι άλλο πράγμα η Εθνική ομάδα και άλλο η ομάδα σε συλλογικό επίπεδο. Οι ομάδες έχουν άλλους κανόνες, ενώ οι εθνικές έχουν ρόλους. Πρέπει να μπουν κανόνες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο παναθηναϊκός μπορεί να φέρει και 4άρι - Άρα ποιος ξένος μπορεί να κοπεί;

"Είναι τόσοι ξένοι, δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο Πεδουλάκης και ο Ράντονιτς. Σίγουρα, πάντως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να δυναμώσει και να φτιάξει το παιχνίδι του".