Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: "Απογειώνουν" Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι - Ανατροπή με Βεζένκοφ - Φέρνουν top όνομα για ευρω-κούπα!
Μπάσκετ
| 2022-10-23 15:00:00

"Απογειώνουν" Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι - Ανατροπή με Βεζένκοφ - Φέρνουν top όνομα για ευρω-κούπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Απογειώνουν" Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι - Ανατροπή με Βεζένκοφ - Φέρνουν top όνομα για ευρω-κούπα!

Οι νέες πληροφορίες για το μέλλον του Βούλγαρου άσου και η μεταγραφή που θα προκαλέσει θόρυβο σε όλη την Ευρώπη και θα κάνει Νο1 φαβορί τους Πειραιώτες για την κατάκτηση της Euroleague.

Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Με φόρα από την περσινή αγωνιστική περίοδο συνεχίζει και φέτος ο άσος των Πειραιωτών, καθώς είναι σαφές ότι αν οι Ερυθρόλευκοι είναι η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, δεδομένα ο Σάσα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη!

Ο 27χρονος άσος το περασμένο καλοκαίρι έφτασε κοντά στο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του ΝΒΑ, αφού υπήρχε ενδιαφέρον για εκείνον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του μπάσκετ αλλά, τελικά, συνέχισε στο Λιμάνι!

Αν και είναι ακόμα νωρίς, υπάρχουν ήδη φωνές που αναφέρουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Βεζένκοφ θα αποχωρήσει από την ομάδα δεδομένα, για να βρεθεί στο ΝΒΑ. Με αποτέλεσμα το sportdog να ψάξει λίγο το θέμα και να μάθει το ακριβώς αντίθετο: Μόνο δεδομένη δεν είναι η φυγή του από την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό!

Ήδη απολαμβάνει χρυσό συμβόλαιο στον Πειραιά αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αναπροσαρμογή που θα δείχνει πόσο εκτιμάει η ομάδα την εξέλιξή του. Αυτό το αναφέρουμε γιατί ο Σάσα είναι παιδί που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του και αν δεν υπάρχει όντως κάτι καλό από το ΝΒΑ, με καλά χρήματα και όσο γίνεται εξασφαλισμένο χρόνο, δύσκολα θα το κουνήσει όχι μόνο από την Ευρωλίγκα αλλά και από το Λιμάνι!

Μάλιστα, όπως μας είπαν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σάσα είναι κολλητός φίλος με τον Μιλουτίνοφ, που το περασμένο καλοκαίρι "έπαιξε" πολύ δυνατά για επιστροφή στο Λιμάνι. Σε δηλώσεις που είχε κάνει, μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι, ο Σέρβος σέντερ είχε αναφέρει ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν γίνεται να έρθει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει στο μέλλον. 

Για να το κλείσουμε: Όχι μόνο ο Βεζένκοφ δεν καίγεται να φύγει από το Λιμάνι, αλλά μπορεί ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί την άριστη σχέση που έχει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για να ρίξει γέφυρες και να φέρει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και τον Σέρβο άσο! Και με έναν σμπάρο, να έχει δύο τριγώνια στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό σκηνικό με Φορτούνη και Καραπαπά στο Αγρίνιο - Βίντεο ντοκουμέντο από την εξέδρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags