Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - ΑΕΚ: ΒΙΝΤΕΟ από το άγριο ξύλο στο Περιστέρι-ΑΕΚ! Σε... απόγνωση ο Σπανούλης - Όλα ξεκίνησαν από τον Dj!
Μπάσκετ
| 2022-10-24 15:45:00

ΒΙΝΤΕΟ από το άγριο ξύλο στο Περιστέρι-ΑΕΚ! Σε... απόγνωση ο Σπανούλης - Όλα ξεκίνησαν από τον Dj!

Sportdog Team
ΒΙΝΤΕΟ από το άγριο ξύλο στο Περιστέρι-ΑΕΚ! Σε... απόγνωση ο Σπανούλης - Όλα ξεκίνησαν από τον Dj!

Σκηνικά τρόμου στις εξέδρες, με οπαδούς να κάνουν... ντου στα επίσημα και να πιάνονται στα χέρια. Το παιχνίδι διακόπηκε για μισή ώρα, αλλά συνεχίστηκε χωρίς να αδειάσει το γήοεδο!

Δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, οι διαιτητές έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς είχαμε ξύλο στις εξέδρες, μετά από εισβολή -σύμφωνα με την ΕΡΤ- κουκουλοφόρων! Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ, με 9.6'' να απομένουν πιο συγκεκριμένα για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το BNsports περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου όταν άνθρωποι της ΑΕΚ που ήταν δίπλα στα επίσημα, άκουσαν τον άνθρωπο που βάζει μουσική στο γήπεδο να βρίζει χυδαία του παίκτες, με αποτέλεσμα να του ορμήσουν. Με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όχι όμως για πολύ.

Βλέποντας το σκηνικό οι οπαδοί του Περιστερίου που είναι σε περιορισμένο σημείο, πήδηξαν κάποια κάγκελα, έφτασαν ανενόχλητοι στα επίσημα όπου επιτέθηκαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των οπαδών των γηπεδούχων ήταν ο Επαμεινώνδας Ζούζουλας, μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν στο γήπεδο με τη γυναίκα και το παιδί του, το οποίο μάλιστα τελευταία στιγμή γλίτωσε από την επίθεση.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
 

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια εώς ότου ηρεμήσει η κατάσταση και μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα, ο οποίος διεκόπη με 9.6 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη της πρώτης περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος θα παραμείνει στις κερκίδες, αφού ο αστυνομικός διευθυντής δεν θέλει να διακινδυνεύσει την ασφάλεια του κόσμου έξω από το γήπεδο σε περίπτωση εκκένωσης, μιας και δεν υπάρχουν επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags