Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα την Κυριακή (23/10) από την Νίκαια, επικρατώντας με 86-62 του Ιωνικού, αλλά το μυαλό ήταν περισσότερο στην υπόθεση Μπέικον καθώς και στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, που ακολουθεί με την Μακάμπι. Ηταν, πάντως, και στον Νέιτ Ουόλτερς, που χθες επέστρεψε στην δράση από τον τραυματισμό του και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η άφιξη, όμως, του Μπέικον και η ενσωμάτωσή του στην ομάδα είναι το σημαντικότερο θέμα στο «πράσινο» στρατόπεδο, αφού πρόκειται για έναν παίκτη, από τον οποίο αναμένονται πολλά πράγματα. Ο Αμερικάνος φτάνει αύριο στην Αθήνα και θα φανεί πότε θα κάνει το ντεμπούτο του. Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, αφού μέχρι και πριν από 15 μέρες ήταν στους Λέικερς.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να μπορέσει να παίξει έστω και λίγο με την Μακάμπι, προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Ουόλτερς έχοντας παίξει στη Νίκαια θα είναι πιο έτοιμος στο Τελ Αβίβ, όπως και ο Παπαγιάννης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ πριν από τον αγώνα με την Μονακό, όταν και εισήχθη στο νοσοκομείο. Χθες, όμως, ήταν καλύτερα και μαζί με τον Γκουντάιτις ήταν εκείνοι, που έχτισαν το «διπλό» στη Νίκαια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει και ένα «4άρι» για να κλείσει το ρόστερ, αλλά προς το παρόν δεν αναμένεται κίνηση. Θα παίζει εκεί ο Ουίλιαμς με τον Μαντζούκα και θα δίνει κάποιες βοήθειες και ο Μπέικον.

Αν ο Κρις Σίνγκλετον γίνει διαθέσιμος, τότε το πιο πιθανό είναι να κοιτάξει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός. ‘Η θα γίνει κίνηση, αν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη κάποιο καλό όνομα από το ΝΒΑ από τα αρκετά, που «κόπηκαν» πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Όπως ο Ερικ Πάσκαλ, που ήθελε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, ή ο Μαρκίς Κρις, που έπαιζε σε Ντάλας και Ουόριορς με Ντόντσιτς και Κάρι και τώρα είναι χωρίς ομάδα, αφού «κόπηκε» από την Οκλαχόμα.

Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές και οι «πράσινο» σε βάθος χρόνου (όχι τώρα) δεν πρόκειται να μείνουν αδιάφοροι, καθώς πάνω από όλα θέλουν το νταμπλ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι ηγέτες Γκριγκόνις-Πονίτκα! Πάρε… Φώτση μετά τον Μπέικον - Αυτόν ανέδειξε ο Μπαρτζώκας"