Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Τεράστιο χαμόγελο έχουν πλέον και οι φίλοι του «τριφυλλιού» αφού πρόκειται για παίκτη που κάνει μεγάλη διαφορά και ο οποίος ήταν ο διακαής τους πόθος. Ο πρώην παίκτης της Μονακό είπε μεταξύ άλλων ότι «με την προσθήκη μου μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό» και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς χρειάζεται ένα ακόμη «4άρι» για να κλείσει το ρόστερ της αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει κίνηση. Αλλωστε υπάρχει ο Ντέρικ Ουίλιαμς, θα παίζει κάποια λεπτά στο «4» και ο Μπέικον, ενώ δίνεται χρόνος και στον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο τελευταίος, που είναι από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ, κάθε μέρα που περνάει ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στις υψηλές απαιτήσεις, που υπάρχουν, και σε αυτό τον βοηθάει το πολύ μεγάλο προσόν που έχει: το μακρινό σουτ.

Πάντως, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι διαθέσιμη μία εξαιρετική περίπτωση, που στην Ευρώπη θα «κόλλαγε» περίφημα. Κα φυσικά και στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Ρέτζι Πέρι, ο οποίος «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Πέρι είναι ένας πάουερ-φόργουορντ, που ταιριάζει γάντι σε αυτά, που θέλουν οι «πράσινοι», αφού μπορεί να παίξει τόσο μακριά όσο και κοντά στο καλάθι. Το μακρινό του σουτ είναι αξιόπιστο, οι κινήσεις του ως σέντερ είναι ιδανικές.

Ο Πέρι τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε Νετς και Μπλέιζερς, δίπλα σε τεράστιους παίκτες, όπως είναι ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κάιρι Ιρβινγκ και ο Νταμιάν Λίλαρντ.

Στο Πόρτλαντ μάλιστα έκανε ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις, που, όμως, δεν του έδωσαν εγγυημένο συμβόλαιο για την χρονιά, που διανύουμε.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός, όπως σημειώσαμε, δεν πρόκειται να κάνει άμεση κίνηση για ψηλό, θα προχωρήσει ως έχει και βλέπει μετά από κάποιες εβδομάδες τι τελικώς θα αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφού πάτησε Ελλάδα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Μπέικον - Τότε θα τον δούμε με τα πράσινα!