Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προκαλεί... τρόμο ο φετινός Ολυμπιακός - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή ομάδας της Euroleague
| 2022-10-26 17:53:00

Προκαλεί... τρόμο ο φετινός Ολυμπιακός - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή ομάδας της Euroleague

Sportdog Team
Προκαλεί... τρόμο ο φετινός Ολυμπιακός - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή ομάδας της Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει... καυτοί την φετινή σεζόν μετρώντας μέχρι στιγμής 9/9 σε όλες τις διοργανώσεις και τις ομάδες της Euroleague να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σάσα Ομπράντοβιτς: Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε ο προπονητής της Μονακό τονίζοντας τις πολλές δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά αναφέροντας παράλληλα ότι οι Ερυθρόλευκοι φέτος είναι ακόμα πιο δυνατοί από την περσινή σεζόν.

«Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, δύο ομάδες σε φόρμα και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τι θα γίνει μέχρι το Μάιο. Όλοι θα χάσουν παιχνίδια, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο δυνατός από πέρσι, οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά γύρω από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έγιναν προσθήκες υψηλού επιπέδου. Θα παλέψουμε, είμαι βέβαιος πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και όλα είναι πιθανά. Λατρεύουμε να παίζουμε σε παθιασμένη ατμόσφαιρα, υπό αυτή την πίεση και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες.

Επιστρέφουμε στην Αθήνα μετά από δύο εβδομάδες, είναι το τέταρτο ταξίδι μας σε πέντε αγωνιστικές, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα έρθει η ώρα που το πρόγραμμα θα είναι πιο βολικό για μας», είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags