Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Χρυσάφι" στα πόδια του Ντόρσεϊ - Αποφασισμένοι και οι Αγγελόπουλοι - "Προβληματισμός" για Κάνααν!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-10-28 20:15:00

"Χρυσάφι" στα πόδια του Ντόρσεϊ - Αποφασισμένοι και οι Αγγελόπουλοι - "Προβληματισμός" για Κάνααν!

του Pick n' Scroll
"Χρυσάφι" στα πόδια του Ντόρσεϊ - Αποφασισμένοι και οι Αγγελόπουλοι - "Προβληματισμός" για Κάνααν!

Γιατί σκέφτεται να φύγει από το NBA και τα νέα σενάρια για Ολυμπιακό! Πώς μπορεί να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και να φέρει τη μεγάλη κούπα της Euroleague στο Λιμάνι και τι συμβαίνει με τον Αμερικανό που επιλέχθηκε για αντικαταστάτης του και ακόμα... δεν πείθει.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την Πέμπτη (27/10) την πρώτη του φετινή ήττα, χάνοντας πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 81-76 από την Μονακό. Οι νταμπλούχοι παρουσιάστηκαν μακριά από τον γνώριμό τους εαυτό και έτσι η ήττα από την παρέα του Μάικ Τζέιμς ήρθε φυσιολογικά.

Στεναχωρήθηκε έτσι και ο κόσμος, που έδωσε δυναμικό παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα.

Με αυτή την ήττα δεν ήρθε η καταστροφή για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Είναι, όμως, μία τροφή για σκέψη, ένα παιχνίδι, που έδειξε κάποιες από τις αδυναμίες της «ερυθρόλευκης» μηχανής. Και είναι παράλληλα και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος. Γιατί πολλοί είχαν αρχίσει να λένε ότι «ήδη ράβεται το τέταρτο».

Εκείνο, που προβληματίζει όχι τόσο τον προπονητή, όσο τον κόσμο της ομάδας είναι οι μέχρι τώρα χαμηλές πτήσεις του Αίζάια Κάνααν. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ και ως τώρα είναι πολύ μακριά από τον στόχο για τον οποίο έχει έρθει. Επιπλέον δεν είναι και του ίδιου στυλ παίκτης. Του Κάνααν πρέπει να τους φτιάξεις πράγματα για να λειτουργήσει. Ενώ ο Ντόρσεϊ τα φτιάχνει μόνος του.

Ο Κάνααν προς το παρόν δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα γίνει. Παρότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλοκουρδισμένη μηχανή, το οποίο θα ξαναφανεί στα επόμενα παιχνίδια. Δεν φάνηκε χθες, αλλά χθες ήταν παρένθεση.

Ο Ντόρσεϊ από την πλευρά του παραμένει σχεδόν καρφωμένος στον πάγκο των Μάβερικς. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με τους Νετς δεν έπαιξε δευτερόλεπτο και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο ομογενής γκαρντ την έχει εξασφαλίσει ήδη την σύνταξη του ΝΒΑ, αλλά δεν πήγε εκεί για να γυαλίζει πάγκο. Είναι 26 ετών και είναι γεμάτος ενέργεια. Θέλει να παίζει αλλά στους Μάβερικς δεν είναι κάτι εύκολο αυτό.

Αν, πάντως, «κοπεί» από τους Μαβς, 2-3 ομάδες της Ευρωλίγκας είναι ήδη έτοιμες να του τα ακουμπήσουν για να τον πάρουν. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός. Κάποιοι, πάντως, λένε ότι σίγουρα η ομάδα του Πειραιά θα κάνει κίνηση για να τον φέρει πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς, τα ίδια με ΠΑΟ ο Οκόμπο - "Καμπανάκι" για Αμερικανό στο ΣΕΦ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags