Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: "Βουίζει" η πιάτσα για Αγραβάνη - Σενάριο για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Ανακοινώσεις μετά την Εθνική!
Μπάσκετ
| 2022-10-31 21:38:00

"Βουίζει" η πιάτσα για Αγραβάνη - Σενάριο για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Ανακοινώσεις μετά την Εθνική!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει" η πιάτσα για Αγραβάνη - Σενάριο για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Ανακοινώσεις μετά την Εθνική!

Η απόφαση Μπαρτζώκα και η δεύτερη περίπτωση… Μπέικον. Ο Έλληνας άσος αποχώρησε από τη Νάπολι και ήδη κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το μέλλον του. Θα επιστρέψει στη χώρα μας;

Ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για τα επόμενα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, που μόνο εύκολα δεν είναι. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την επικίνδυνη Βαλένθια, οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Κοινός στόχος; Η νίκη.

Και την χρειάζονται πάρα πολύ οι «αιώνιοι», ο μεν Ολυμπιακός για να ισιώσει μετά την ήττα από την Μονακό, ο δε Παναθηναϊκός για να πάρει βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει πολλά από τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Πριν από μερικές ώρες εξ άλλου έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχωρεί από την Νάπολι, στην οποία είχε πάει πριν από ένα μήνα. Και αυτομάτως πολλοί ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Στους Πειραιώτες δεν υπάρχει περίπτωση και λόγω θέσης. Στο «4» υπάρχει ο Βεζένκοφ και ο Πίτερς, που φτάνουν και περισσεύουν.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει κενό στην θέση «4», αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει κίνηση. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι συνεργάτες του θα δουν πως θα πάει η ομάδα με τον Μπέικον στη σύνθεσή της και έπειτα θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Αν θα κάνουν κάτι δηλαδή.

Ο Αγραβάνης είχε γραφτεί για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει και οι λόγοι δεν αφορούσαν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αλλά και με τον Μπέικον δεν είχε προχωρήσει αρχικά η ιστορία (πάλι για εξωαγωνιστικούς λόγους), αλλά όταν ήρθαν τα πολύ δύσκολα, το σκηνικό ανατράπηκε και ο Αμερικάνος φόργουορντ είναι ήδη στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ.

Ο Αγραβάνης θα ενισχύσει την Εθνική στα παιχνίδια, που έχει μπροστά της με Λετονία και Βέλγιο, και ενδεχομένως μετά από αυτά να πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Έχασε κιλά ο Γκουντάιτις, αλλά... - Μεγαλώνει το θέμα πίσω από Παπαγιάννη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags