Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο ρόλος-έκπληξη Μπέικον στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει "χουνέρι" σε Ολυμπιακό - Νίκη λόγω… Ομπράντοβιτς!
Μπάσκετ
| 2022-11-01 23:30:00

Ο ρόλος-έκπληξη Μπέικον στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει "χουνέρι" σε Ολυμπιακό - Νίκη λόγω… Ομπράντοβιτς!

του Pick n' Scroll
Ο ρόλος-έκπληξη Μπέικον στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει "χουνέρι" σε Ολυμπιακό - Νίκη λόγω… Ομπράντοβιτς!

Δουλεύει το πλάνο για να αποδιοργανώσει την ομάδα του Μπαρτζώκα. Πώς οι Πράσινοι σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Αμερικανό άσο σε δύο θέσεις και για ποιους λόγους είναι απαραίτητη η νίκη απέναντι στους Σέρβους το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Παρτίζαν και στόχος του είναι να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα με τους λόγους να είναι πολλοί.

Δεν είναι μόνο ο προφανής δηλαδή. Είναι επίσης ότι χρειάζεται μία ανάσα με την κακή εικόνα, που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα και συν τοις άλλοις πάντα είναι μεγάλη υπόθεση μία νίκη κόντρα σε ομάδα, όπου είναι προπονητής ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πλέον μάλιστα στην Παρτίζαν είναι κι ένας ακόμη πρώην «πράσινος», ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Και την ίδια ώρα βέβαια ένα ακόμη αποτυχημένο αποτέλεσμα θα απομακρύνει ακόμη πιο πολύ από το γήπεδο τον κόσμο και θα τον απογοητεύσει κι άλλο, σε μία εποχή μάλιστα που το ποδόσφαιρο πετάει και μαζί πετάνε και οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» από την χαρά τους.

Θα πετάξουν ακόμη πιο ψηλά από την χαρά τους αν δουν νίκη με την Παρτίζαν και κυρίως δουν σπουδαία πράγματα από τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Οπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά είναι σε θέση να προσφέρει 20 ποιοτικά λεπτά, που η ομάδα του χρειάζεται.

Για τον χαρακτήρα του έχουν ακουστεί πολλά, αλλά τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες μέρες στο ΟΑΚΑ κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι χαμογελαστός, μιλάει με όλο τον κόσμο και σκορπίζει αισιοδοξία στους «πράσινους» για το μέλλον. Η συνέχεια θα τα δείξει όλα, για την μπασκετική του αξία δεν τίθεται θέμα. Τον παραδέχονται όλοι, ακόμη και εκείνοι, που τον απέρριψαν το καλοκαίρι, που μας πέρασε.

Αναμένεται επίσης με ενδιαφέρον και πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Ράντονιτς. Αν, δηλαδή, θα τον βάλει μόνο στις «πλάγιες» θέσεις ή θα του δώσει χρόνο και στην θέση «4» ως μπακ-απ του Ουίλιαμς. Υπάρχει χώρος πίσω από τον Ουίλιαμς που μέχρι τώρα καλύπτεται με Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα. Τώρα, που αποκτήθηκε ο Μπέικον μένει να δούμε αν θα περάσει κι αυτός κάποιο διάστημα από την εν λόγω θέση. Το έκανε, πάντως, πέρυσι με τον Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό και προβλημάτισε πολύ τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Έχασε κιλά ο Γκουντάιτις, αλλά... - Μεγαλώνει το θέμα πίσω από Παπαγιάννη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags