Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Σημαντική απώλεια για την Παρτιζάν ενόψει ΠΑΟ - Η ατάκα Ομπράντοβιτς για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ
| 2022-11-02 15:46:00

Σημαντική απώλεια για την Παρτιζάν ενόψει ΠΑΟ - Η ατάκα Ομπράντοβιτς για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Σημαντική απώλεια για την Παρτιζάν ενόψει ΠΑΟ - Η ατάκα Ομπράντοβιτς για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ

Με μια αρκετά σημαντική απουσία έρχεται η Παρτιζάν στην Ελλάδα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει η Παρτιζάν τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:30) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Τζέιμς Νάναλι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε στο Βελιγράδι. «Πονάει και δεν προπονήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΖέλικοΟμπράντοβιτς για τον Αμερικανό γκαρντ, που έχει φέτος 10,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22:37 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Εκτός πλάνων εδώ και καιρό είναι οι επίσης τραυματίες Αλέκσα Αβράμοβιτς και Άλεν Σμάιλαγκιτς για την σερβική ομάδα, που προέρχεται από σερί δύο νικών.

Αναλυτικά, ο Ζοτς μίλησε για:

-την επιστροφή του ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Αθήνα. Είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά πάντα είναι ξεχωριστό για μένα να βρίσκομαι στο ΟΑΚΑ και μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να γυρνάμε σε παλιές ιστορίες και σε αυτά τα 13 χρόνια. Είναι γνωστά πράγματα».

-το ντεμπούτο του Μπέικον: «Περιμένουμε ότι ο Μπέικον θα αγωνιστεί. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα επιθετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τους άλλους παίκτες. Είναι όλα σημαντικά για το παιχνίδι αυτό».

-τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού: «Δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια ομάδα που σχεδόν όλα τα παιχνίδια της είναι ισορροπημένα. Ακόμη κι απέναντι στη Μονακό που έχαναν με μεγάλη διαφορά στην αρχή, κατάφεραν και γύρισαν το ματς και το έχασαν στο τέλος στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό μας. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και δεν έχει σημασία ότι έχει μόνο μία νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags