NBA: Η πρώην ψυχολόγος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Χίλαρι Κόθεν, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Τζος Πρίμο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο νεαρός παίκτης αποδεσμεύτηκε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα του Σαν Αντόνιο, εξέλιξη που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και απορίες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η αποχώρησή του οφείλεται σε πρόβλημα ψυχικής υγείας, ωστόσο φαίνεται πως η αποδέσμευσή του έχει άλλη αιτία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, η πρώην ψυχολόγος των Σπερς, Χίλαρι Γκόθεν, κατέθεσε μήνυση στον Πρίμο για παρενόχληση. Στην αναφορά της τονίζει πως ο 19χρονος άσος από το Τορόντο εκτέθηκε εννιά φορές προς την πρώην ψυχολόγο της ομάδας.

Το σημείο όμως που προκαλεί ερωτηματικά και αναμένεται να συζητηθεί, αφορά τη  στάση των Σαν Αντόνιο Σπερς. Διότι στην αναφορά της η Γκόθεν τόνισε πως ενημέρωσε άπαντες στον οργανισμό από την πρώτη στιγμή, ωστόσο οι αναφορές της αγνοήθηκαν από τους Σπερς. Η Αμερικανίδα ψυχολόγος ενημέρωσε τον Ιανουάριο του 2022 την ομάδα του Τέξας για την στάση του Πρίμο, όμως δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για τον Ράντονιτς - Δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη - Πρώτο φαβορί για να...