Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Σφαιρόπουλος - Καραμπόλα με Ρεάλ - Ρίχνει... άκυρο στο NBA!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-11-14 22:33:00

Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Σφαιρόπουλος - Καραμπόλα με Ρεάλ - Ρίχνει... άκυρο στο NBA!

του Pick n' Scroll
Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Σφαιρόπουλος - Καραμπόλα με Ρεάλ - Ρίχνει... άκυρο στο NBA!

Ο Έλληνας κόουτς έτοιμος να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Το όνομα του... έπαιξε για τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς σοβαρές πιθανότητες, όμως πλέον υπάρχει άλλη ομάδα που παρακολουθεί την περίπτωσή του και περιμένει να φύγει ο προπονητής της για τη Μαδρίτη.

Ο Ερυθρός Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρωλίγκα, που άλλαξε προπονητή, διώχνοντας τον Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς και παίρνοντας στην θέση του τον πανέμπειρο, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αρκετοί περίμεναν ότι για αυτή την θέση θα «παίξει» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως, όμως, αποδείχθηκε δεν υπήρχε ουσιαστική τύχη για κάτι τέτοιο.

Ο Σφαιρόπουλος, εκ των κορυφαίων προπονητών της χώρας, παραμένει στο ταμείο ανεργίας, μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι, και περιμένει μία καλή ευκαιρία, ώστε να επανέλθει στους πάγκους. Η περίπτωση του Ερυθρού Αστέρα δεν ήταν ιδανική, καθώς η ομάδα της Σερβίας έχει χαμηλό ταβάνι.

Μία επιλογή, όμως, π.χ. όπως της Μπάγερν θα ταίριαζε κουτί στον Θεσσαλονικέα προπονητή και δεν αποκλείεται να έχει κάτι τέτοιο προσεχώς, αφού έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια για τον Αντρέα Τρινκιέρι. Το πιο πρόσφατο για τον Ιταλό προπονητή της Μπάγερν είναι ότι μπορεί να αναλάβει την Ρεάλ στην θέση του Τσους Ματέο. Γράφτηκε κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι. Μπορεί, όμως, να γίνει στο άμεσο μέλλον και αν γίνει, τότε η θέση της Μπάγερν θα αδειάσει και ο Σφαιρόπουλος σίγουρα θα είναι μία από τις περιπτώσεις, που θα είναι υποψήφια.

Άλλη καλή λύση για τον «Σφαιρό» μέσα στο 2022 δύσκολα θα έρθει από την Ευρωλίγκα καθώς οι ομάδες, που μπορεί να πάει, δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Ο 55χρονος κόουτς βρέθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη στη προβολή του επεισοδίου Hoop Cities παραγωγής του ΝΒΑ για την συμπρωτεύουσα. Ο Σφαιρόπουλος έχει πολύ καλές σχέσεις με την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και άλλωστε είχε συμμετάσχει και σε σάμερ λιγκ. Το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή ως βοηθός εκεί δεν έχει αναφερθεί από κάπου αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί καθώς μάλιστα πάντα για κάθε Ευρωπαίο κάτι τέτοιο είναι τίτλος τιμής. Σίγουρα, όμως, ο έμπειρος προπονητής προτιμάει μία πολύ καλή ομάδα της Ευρωλίγκας, θέλοντας μετά τον Ολυμπιακό και την Μακάμπι, να αφήσει κι αλλού εξίσου σπουδαίο έργο.

Ο ίδιος περιμένει, όπως είναι λογικό, με αγωνία στο ακουστικό του ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" στην Εθνική από Αμερική - Ξεχώρισε για το σουτ ο Καματερός - Φέρνει και παίκτη έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags