Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πάλευε μόνος του ο συγκινητικός Γιάννης, αλλά δεν έφτανε για να νικήσουν οι Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-11-15 07:46:00

Πάλευε μόνος του ο συγκινητικός Γιάννης, αλλά δεν έφτανε για να νικήσουν οι Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάλευε μόνος του ο συγκινητικός Γιάννης, αλλά δεν έφτανε για να νικήσουν οι Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα "ελάφια" ξύπνησαν αργά και παρά την μεγάλη προσπάθεια του Έλληνα άσου, ηττήθηκαν από τους Χοκς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμη μια μεστή εμφάνιση, ωστόσο οι ελλιπέστατοι Μπακς γνώρισαν νέα ήττα από τους Ατλάντα Χοκς με 121-106.

Οι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τον Τζρου Χόλιντεϊ, είδαν τον Γκρέισον Άλεν να τραυματίζεται στο πρώτο δωδεκάλεπτο, έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε την ομάδα στους ώμους του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο αλλά και 8 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής, προτού αποβληθεί με έξι φάουλ.

Οι Χοκς κατάφεραν να πάρουν διψήφιες διαφορές, αλλά στην τέταρτη περίοδο οι Μπακς... ξύπνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το comeback. Ωστόσο η προσπάθειά τους έμεινε στην μέση, γνωρίζοντας την τρίτη τους ήττα στη σεζόν (10-3 το ρεκόρ τους), ενώ αντίθετα οι Χοκς πανηγύρισαν την όγδοη τους νίκη (8-5 το ρεκόρ τους).

Από την πλευρά των Χοκς, ξεχώρισαν ο ΝτεΆντρε Χάντερ που είχε 24 πόντους, ο Τρε Γιάνγκ, που σημείωσε 21 πόντους, μοιράζοντας και 9 ασίστ, αλλά και ο Ντεζούντε Μάρεϊ, που έβαλε 19 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-29, 50-63, 80-94, 106-121

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags