Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα
| 2022-11-24 19:16:00

Έσκασε τώρα! Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα

Νέος... μπελάς για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε την ομάδα με χρηματικό πρόστιμο και έγγραφη σύσταση λόγω των υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν.

ΠΑΟΚ: Πολλά ήταν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην Πυλαία στην αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με τον Προμηθέα, με αποτέλεσμα ο Αθλητικός Δικαστής να τον τιμωρήσει με πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ, αλλά και με μία έγγραφη σύσταση.

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ)

α) η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις και

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 20-11-2022», αναφέρει η ανακοίνωση με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags