Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερή εξέλιξη μετά την "25άρα" του Μπέικον - Ποιον "πετάει" έξω από την 12άδα της Basket League!
Μπάσκετ
| 2022-11-26 10:22:00

Τρομερή εξέλιξη μετά την "25άρα" του Μπέικον - Ποιον "πετάει" έξω από την 12άδα της Basket League!

Sportdog Team
Τρομερή εξέλιξη μετά την "25άρα" του Μπέικον - Ποιον "πετάει" έξω από την 12άδα της Basket League!

Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε τρομερά πράγματα χθες κόντρα στην Βιλερμπάν και αναμένεται να προστεθεί στην 12άδα για το πρωτάθλημα, πετώντας έξω έναν άλλο ξένο του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν εντυπωσιακός χθες με 25 πόντους, οδηγώντας τους Πράσινους στη νίκη με 77-58 απέναντι στην Βιλερμπάν και δείχνει ότι μέρα με τη μέρα ενσωματώνεται όλο και καλύτερα στο πλάνο του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός άσος αναμένεται μάλιστα να μπει και στην δωδεκάδα του Τριφυλλιού για την Basket League, καθώς παρότι έχει έρθει αρκετές μέρες στην Ελλάδα, δεν είχε δηλωθεί για το πρωτάθλμα.

Ο Μπέικον δεν θα πάρει αρχικά τη θέση του Άντριου Άντριους, ο οποίος βέβαια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του θα μείνει προσωρινά εκτός.

Ο Λιθουανός γκαρντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος ακόμα και για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12), ωστόσο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags