Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα που δεν έχουν οι Αγγελόπουλοι" - Το ηχητικό και πόσο έμεινε απλήρωτος!
Μπάσκετ
| 2022-11-27 18:20:00

"Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα που δεν έχουν οι Αγγελόπουλοι" - Το ηχητικό και πόσο έμεινε απλήρωτος!

Sportdog Team
"Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα που δεν έχουν οι Αγγελόπουλοι" - Το ηχητικό και πόσο έμεινε απλήρωτος!

"Φοβήθηκα να μπω στο μαγαζί και περίμενα στο αμάξι να φύγει"! Ο Γιώργος Μπόγρης σε μία ξεχωριστή συνέντευξη μιλάει για την καριέρα του, περιγράφει τρομερές ιστορίες από όλες τις ομάδες που έχει παίξει και θυμάται περιστατικά από τους δύο "αιώνιους".

Αφήστε ό,τι κάνετε! Ο Γιώργος Μπόγρης έρχεται στο νέο επεισόδιο Betarades Guest και υπόσχεται να σας χαρίσει απίθανες στιγμές γέλιου!

Ο εν ενεργεία παίκτης του Απόλλωνα Πατρών ανοίγει τις…πύλες του Gaucho και υποδέχεται τον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη σε δυο parts που περιλαμβάνουν όλους τους μεγάλους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του.

Ξεκαρδιστικές ιστορίες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ;Aρη, η εμπειρία στην Ισπανία, οι φιλίες στο μπάσκετ και η κατάσταση στο άθλημα σήμερα!

Ποια ειναι η σχέση του με τους δημοσιογράφους και πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα; Ποια η διαφορά Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων και τι σχέσεις είχε με τους προπονητές του; Έκανες φιλίες από το μπάσκετ και τι απαντά για το μαγικό κόσμο του NBA;

Tέλος αποκαλύπτει πως μία άκρως συγκινητική ιστορία με παιδιά που του άλλαξε την απόφαση να αποσυρθεί και συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε στα παρκέ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το αν θα έμπαινε στο πούλμαν για την Αθήνα από την Πόλη σε περίπτωση που αγωνιζόταν τότε στον Παναθηναϊκό: «Δεν θα έμπαινα; Είσαι με τα καλά σου; Αν ήμουν ο Γιώργος ο Μπόγρης, θα έμπαινα. Αν ήμουν ο Αντώνης Φώτσης, δεν θα έμπαινα. Και μπράβο του, γιατί είναι μάγκας. Αν ήμουν τέτοιου βεληνεκούς παίκτης, δεν θα έμπαινα. Είναι θέμα σεβασμού.»

Πιστεύεις πως θα έκαναν οι αφοί Αγγελόπουλοι κάτι τέτοιο; «Ενώ η ποιότητα του Γιαννακόπουλου στην καθημερινότητα είναι εντελώς διαφορετική, με το που εμπλέκεται το αθλητικό είναι λες και του κάνεις μετάγγιση αίματος. Θεωρώ έχει μια τρέλα που μεταφράζεται και οπαδικά. Οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν αυτό το πράγμα γενικότερα, είναι πιο business men.»

Για το αν έχει βγει ποτέ με τον Δ. Γιαννακόπουλο λόγω και της φιλίας με τον Παππά: «Όχι. Μια φορά ήξερα πως ήταν σε ένα νυχτερινό μαγαζί… και περίμενα να φύγει για να μπω! (σ.σ γέλια). Ήταν η περίοδος τότε μετά τα ντέρμπι και τα ”κουπεπέ”.»

Για το πόσο καιρό ήταν απλήρωτος στον Ολυμπιακό: «Ένα πεντάμηνο σίγουρα. Ήταν, τότε, μια χημική ένωση που εξερράγη. Ήταν και το ηχητικό τότε…»

Για τον τσακωμό με τον Καλάθη στο ΣΕΦ στην τελευταία φάση: «Πάει ο Γκιστ καρφώνει σε ένα ματς πριν. Είπα έτσι είστε; Πήγα και εγώ να κάνω το ίδιο. Ήμουν με τον Λεκαβίτσιους. Η νοοτροπία σε μένα, είναι πως πας και στη μαλ..ία μαζί σαν ομάδα. Δεν το ένιωσα αυτό. Ο Μάντζαρης δεν μου πέταξε τη μπάλα…»

Απολαύστε τον:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags