Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Μπαρτζώκας μετά την ήττα στην Πόλη: "Αυτός είναι ο στόχος μας" - Ατάκα για Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2022-12-01 22:42:00

Μπαρτζώκας μετά την ήττα στην Πόλη: "Αυτός είναι ο στόχος μας" - Ατάκα για Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Μπαρτζώκας μετά την ήττα στην Πόλη: "Αυτός είναι ο στόχος μας" - Ατάκα για Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για όλα όσα έκριναν το παιχνίδι κόντρα στην Εφές στην Πόλη, τονίζοντας πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το σχόλιό του για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Εφές:

«Όπως περιμέναμε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά που δεν κάναμε. Για τρία δεκάλεπτα ελέγξανε τον ρυθμό, γυρίσαμε τη μπάλα και παίξαμε πολύ καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν κάπως σκουριασμένοι στην επίθεση, δώσαμε κατοχές στην Εφές, αντί να παίξουμε με ρυθμό. Η Εφές έχει 3 πολύ ταλαντούχους παίκτες, τον Κλάιμπερν, τον Μίσιτς, τον Μπομπουά που έβαλαν μεγάλα σουτ που μας πλήγωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Στο τέλος βρήκαν τρόπο να κερδίσουν. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και όχι 30».

Για την τέταρτη περίοδο, εκεί όπου χάθηκαν όλα: «Το ταλέντο της Εφές βρήκε 16 πόντους στο short roll. Πήραν αποφάσεις και είναι δύσκολο να βρεις 3 αμυντικούς, να παίζουν καλά. Για 30 λεπτά παίξαμε σταθερά στην άμυνα. Ο Κλάιμπερν πήρε κάποια σουτ υπό πίεση και τα έβαλε και αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Όταν μπαίνουν τέτοια σουτ η ψυχολογία πέφτει. Ανταγωνιστήκαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι σε φόρμα τώρα. Κάνουμε τη δουλειά μας και εξελισσόμαστε. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι οφ, δεν είναι εύκολο σε μια τόσο ανταγωνιστική Euroleague».

Για τη βαθμολογία στην Euroleague και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν βλέπω την βαθμολογία. Κάποιες πολύ καλές ομάδες δεν είναι καν στην 8άδα και το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Δεν μας νοιάζει η βαθμολογία και το πρόγραμμα. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και μετά παίζουμε με την Βίρτους. Δεν μπορείς να έχεις κανένα εύκολο παιχνίδι, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags